Recepten Week 2

Bananensnack

Bananensnack
Geschreven door Walter

Dit heb je nodig (één persoon)

  • 1 banaan
  • 5 gram honing
  • snufje kaneel
  • 2 eetlepels water
  • kokosolie (5 gram)

Zo maak je het

  • Snij de banaan in plakken van ongeveer 1,5 centimeter.
  • Verhit de olie in een koekenpan en bak de bananenplakjes aan beide kanten mooi bruin.
  • Meng het water, de honing en de kaneel door elkaar en giet dit over de bananen.
  • Draai de plakjes nog één keer om en haal ze uit de pan.
  • Strooi er eventueel nog een beetje extra kaneel over.

Tips en tricks

  • In plaats van kokosolie kun je ook een scheutje zonnebloemolie gebruiken. Of een beetje roomboter.
  • Deze snack is het lekkerst als je ‘m direct na het bakken opeet. Toen ik na het maken van de foto’s nog een stukje nam smaakte het al minder lekker dan daarvoor 🙁

Eet smakelijk!

Over de schrijver

Walter

Mag thuis de chef-kok uithangen en doet dat met veel plezier. Eet graag lekker en gezond maar doet niet aan superfoods.

Laat een reactie achter