Recepten

Wrap met rosbief (lunch)

Wrap met rosbief (lunch)
Geschreven door Walter

Wat? Geen intro?!

Die vind je hier 🙂

Dit heb je nodig (één persoon)

  • 1 wrap
  • 50 gr rosbiefplakjes
  • 20 gr zongedroogde tomaat
  • 10 gr rucola
  • 10 gr mierikswortel (potje)
  • 10 gr alfalfa

Zo maak je het

  • Smeer de wrap in met mierikswortel en beleg met de plakjes rosbief.
  • Snijd de zongedroogde tomaat in kleine stukjes en verdeel samen met de rucola en alfalfa over de wrap.
  • Strooi er zout en peper over en rol stevig op.
  • Zet de wrap vast met een prikker.

Tips en tricks

  • Verwarm de wrap eventueel voor.
  • Mierikswortel vind je in een potje in het schap bij de sauzen en mosterd.
  • De smaak van de mierikswortel is erg dominant. Friszuur, maar ook bitter. Gebruik eerst een klein beetje. Je kunt later naar smaak meer toevoegen.

Over de schrijver

Walter

Mag thuis de chef-kok uithangen en doet dat met veel plezier. Eet graag lekker en gezond maar doet niet aan superfoods.

Laat een reactie achter