Recepten

Wrapsnack met abrikozen en mascarpone

Wrapsnack met abrikozen en mascarpone
Geschreven door Walter

Meestal zijn wrapsnacks hartig. Gevuld met zalm, rosbief, carpaccio, roomkaas, rucola, dat soort dingen. Vandaag doen we het een keertje anders. We maken er een zoete snack van. Qua calorieën gaat dat overigens wel hard. Mascarpone en hazelnoten zijn nu niet bepaald ‘lichte’ ingrediënten. Maar lekker is het wel! 🙂

Dit heb je nodig (8 hapjes)

  • 1 wrap
  • 30 gr mascarpone
  • 10 gr gewelde abrikozen
  • 10 gr hazelnoten
  • 2 ml citroensap

Zo maak je het

  • Snijd de abrikozen in hele kleine stukjes.
  • Hak de hazelnoten fijn.
  • Meng de abrikozen en de hazelnoten met de mascarpone.
  • Breng op smaak met wat citroensap.
  • Smeer de wrap in met het mascarponemengsel.
  • Rol op en snijd in acht gelijke stukken. Zet de mascarponerolletjes eventueel vast met een prikker.

Tips en tricks

  • Om precies te zijn: je gebruikt voor dit recept gedroogde en vervolgens gewelde abrikozen 🙂 Die koop je kant-en-klaar in de supermarkt.

Eet smakelijk!

Over de schrijver

Walter

Mag thuis de chef-kok uithangen en doet dat met veel plezier. Eet graag lekker en gezond maar doet niet aan superfoods.

Laat een reactie achter