Recept inspiratie

3x Pizza

Zelf pizza maken

In de mood voor pizza? We hebben wat lekkere recepten voor je bij elkaar gezet, zodat jij altijd voldoende pizza-inspiratie hebt.

Sterker nog, met deze pizzarecepten kun je de hele dag door wel pizza eten. We hebben naast pizza-diners – welke je ook meer dan prima als lunch kunt eten – zelfs een pizza ontbijt!

Als kers op de taart hebben we ook een pizza-tussendoortje toegevoegd.

Snelle pizzawrap

Wist je dat je van wraps ook prima pizza’s kunt maken? Super lekker, snel klaar en daarnaast ben je ook nog eens verantwoord bezig. Want wanneer je een originele pizzabodem vervangt voor een wrap, bespaar je flink op het aantal calorieën.

In het onderstaande recept kun je twee verschillende varianten van de pizzawrap bekijken.
Klik hier voor de pizzawraps
Snelle pizzawrap

Zelf pizza maken

Een pizza met ouderwetse deegbodem is natuurlijk altijd heerlijk. Bij deze pizza maak je zowel het deeg als de saus helemaal zelf! Daarnaast hebben we wat lekkere ingrediënten bij elkaar gezet om ‘m mee af te toppen, maar bekleed de pizza rustig met wat jij het lekkerst vindt.

Bekijk hier het recept om zelf pizza te maken.
Zelf pizza maken

Fruitpizza

Pizza als ontbijt? Ja hoor, dat kan gewoon. Deze fruitpizza is een plaatje om te zien en smaakt ook nog eens verrukkelijk. Beleg hem met je favoriete fruit en je fruitpizza is helemaal naar je wens. Dat is nog eens een origineel ontbijt!

Bekijk hier het recept fruitpizza.
Fruitpizza

Pizzatwisters

Eigenlijk willen we niet overdrijven, maar we gaan je pizza-dag toch compleet maken met dit pizza-tussendoortje. (Al zeiden we 3x pizza ;). Vooruit, dit is soort van nummer 4). Als je op zoek bent naar een snack met pizzasmaak is dit jouw recept! Krokant bladerdeeg gevuld met klassieke pizza-ingrediënten. Een heerlijke snack voor bij de borrel.

Klik hier voor het recept pizzatwisters.
Pizzatwisters

Laat een reactie achter