Wil jij zonder hongergevoel 0,5 tot 1 kilo per week afvallen terwijl je geniet van de lekkerste recepten en dagmenu’s?

Ontdek dé afslankmethode waarmee in de afgelopen 8 jaar al meer dan 500.000 mensen succesvol zijn afgevallen.

Project Gezond app
 » Ja, ik word lid 

HERKEN JE DIT?

Je wilt graag afvallen maar...

 • Je wilt niet de hele dag met een hongergevoel rondlopen.
 • Je weet niet precies wat en hoeveel je zou mogen eten om af te vallen.
 • Je eet al zo weinig en ondertussen val je geen gram af.
 • Je hebt al zoveel diëten geprobeerd dat je het gevoel hebt dat niets werkt.
 • Je hebt geen tijd of zin om allerlei winkels af te gaan om de meest bijzondere ingrediënten te kopen.
 • Je houdt van het goede leven en wilt van tijd tot tijd kunnen genieten van een hapje en een drankje.
 • Je vindt het moeilijk om dit te combineren met je drukke baan of gezinsleven.
 • Je wilt niet elke dag een aparte maaltijd voor jezelf hoeven te koken.

Laat ons je geruststellen!

Wat als we je vertellen dat er veel te ingewikkeld wordt gedaan over afvallen. Het is namelijk zo ontzettend eenvoudig.

 

We leggen je kort uit hoe afvallen werkt:

 

Jouw lichaam heeft elke dag een bepaalde hoeveelheid energie nodig om te kunnen functioneren. Deze energie noemen we calorieën. Hoeveel calorieën jij per dag nodig hebt, hangt af van verschillende factoren zoals je geslacht, leeftijd, lengte, gewicht en hoeveelheid sport.

 

Laten we stellen dat jouw caloriebehoefte 2.000 Kcal per dag is. Wanneer je dan dagelijks 2.000 Kcal eet blijf je exact op gewicht.

 

Eet je meer dan 2.000 Kcal dan krijgt jouw lichaam meer brandstof binnen dan het nodig heeft. Gevolg: de overtollige brandstof wordt als reserve opgeslagen, in de vorm van vet. Met andere woorden: je wordt zwaarder.

 

Eet je minder dan 2.000 Kcal dan komt jouw lichaam brandstof tekort. Dit tekort moet worden aangevuld en daarvoor worden jouw reserves aangesproken. Gevolg: je valt af.

Schaal met salade

"Goed om te weten: het is niet verstandig om te ver onder jouw caloriebehoefte te gaan eten. Een te groot calorietekort kan er juist weer voor zorgen dat je niet afvalt."

Tot zover de theorie. Makkelijk hè? :)

Soep

Wat je ook hoort of leest: het bovenstaande principe is altijd waar.

 

We kunnen het zelfs nog simpeler maken.

 

Laten we zeggen dat je elke dag alleen gevulde koeken en friet met mayo eet. Dat is natuurlijk niet gezond. Maar als je 1.800 Kcal per dag van deze ongezonde producten eet terwijl jouw caloriebehoefte 2.000 Kcal is, dan val je toch af. Je eet namelijk minder calorieën dan je nodig hebt.

 

Stel nu dat je elke dag gezonde producten eet zoals fruit, groenten, noten en verder wat brood, zuivel en vlees of vis. Maar alles bij elkaar opgeteld eet je 2.300 Kcal terwijl jouw caloriebehoefte 2.000 Kcal is. Dan eet je supergezond en word je toch steeds iets zwaarder.

 

Dat klinkt oneerlijk. Maar het is wel de realiteit.

"Met enkel en alleen gezond eten kom je er niet. De juiste hoeveelheden en verhoudingen zijn net zo belangrijk om succesvol gewicht te verliezen."

Wat is dan het geheim om succesvol af te vallen?

Stamppot

Een dagmenu met voornamelijk gezonde producten, die bij elkaar opgeteld net iets minder calorieën bevatten dan je per dag nodig hebt. Daarbij is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat dit menu voldoende koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bevat.

 

Daar heb ik Project Gezond toch niet voor nodig?


Niet per se nee, dat klopt. Je kunt er ook voor kiezen om alles zelf te doen. Elke dag een nieuw dagmenu samenstellen, recepten bedenken en doorrekenen, calorieën bijhouden, koolhydraten tellen, dat soort dingen. Met het risico dat je hier of daar een foutje maakt en bijvoorbeeld de boter op je brood of de olijfolie voor het bakken van de vis niet meerekent. Dit soort vergissingen kunnen een flinke impact hebben en ervoor zorgen dat je niet of nauwelijks afvalt.

 

Bovendien kost het je zeeën van tijd om dit allemaal zelf te doen. Grote kans dat je het na een paar weken opgeeft en er bovendien een rotgevoel aan overhoudt.

 

Gelukkig is dit allemaal niet nodig.

 

Waarom zou je het wiel opnieuw proberen uit te vinden. Dit hebben wij jaren geleden al voor je gedaan. En we durven gerust te zeggen dat we daar zeer goed in geslaagd zijn.

Project Gezond is alles wat je nodig hebt om eenvoudig af te slanken met heerlijke maaltijden!

Word jij lid van Project Gezond dan krijg je:

 • Toegang tot onze handige app voor smartphone en tablet.
 • Voor elke week van het jaar een heerlijk nieuw weekmenu dat je exact kunt afstemmen op jouw caloriebehoefte. De weekmenu's zijn perfect afgestemd op de seizoenen zodat je kunt genieten van al het lekkers dat je maar kunt bedenken. Asperges, rabarber, pompoen, stamppotten, salades, ijs, stoofvlees, barbecuegerechten en kruidnoten. Geloof ons: zo'n beetje alles wat je kunt verzinnen komt voorbij op onze weekmenu's :)
 • Toegang tot meer dan 500 recepten en 1.000 dagmenu's. Deze recepten en dagmenu’s kun je gebruiken als ‘bouwstenen’ om je persoonlijke weekmenu mee samen te stellen. Zo kun je altijd datgene eten waar je zin in hebt.
 • De mogelijkheid om je favoriete recepten en dagmenu’s eenvoudig op te slaan zodat je ze op een centrale plek kunt terugvinden.
 • Onbeperkt persoonlijke ondersteuning van onze gediplomeerde gewichtsconsulenten.
 • Toegang tot onze besloten Facebookgroep met meer dan 3.000 leden. Dit is een enorme bron van motivatie en inspiratie.
 • Handige variatielijsten waarmee je producten die je niet lust of niet mag hebben eenvoudig vervangt door een gelijkwaardig alternatief.
 • Heel veel bonusmenu's die je kunt gebruiken voor speciale gelegenheden. Zo hebben we bijvoorbeeld een BBQ-menu, verjaardagsmenu, dagje uit menu, tapasmenu, niet zo fit menu, etc. etc. Ideaal als je ook tijdens bijzondere dagen graag goed op je voeding wilt letten.
 • Elke week voegen we een nieuw recept inclusief twee dagmenu's toe aan de app.
 • Met het handige receptenfilter vind je altijd het perfecte recept. Filter bijvoorbeeld eenvoudig op recepten met spinazie om een restje spinazie op te maken. Of bekijk alleen vegetarische recepten omdat er iemand mee-eet die vegetarisch is. Het kan allemaal. 
 • Je krijgt een persoonlijk dashboard waarin je gemakkelijk je voortgang kunt bijhouden, kunt zien hoeveel je al bent afgevallen en hoeveel procent van je afslankdoel je al hebt bereikt.
 • En nog heel veel fijne extra's!
Project Gezond dashboard

Kortom: alles wat je nodig hebt om op een leuke en lekkere manier 0,5 tot 1 kilo per week af te slanken.

WAT EEN VERSCHIL!

De 7 grootste voordelen van Project Gezond

 • Je valt gemakkelijk af terwijl je elke dag geniet van heerlijke maaltijden en recepten.
 • Je krijgt bergen meer energie en zit als gevolg daarvan veel lekkerder in je vel.
 • Je zelfvertrouwen krijgt een enorme boost. Met alle positieve gevolgen van dien.
 • Je voelt jezelf fitter, frisser, gezonder en daardoor gelukkiger.
 • Je gaat bewuster om met eten en drinken en geniet er daardoor des te meer van.
 • Je eet gevarieerder, probeert meer uit en leert op die manier allerlei nieuwe gerechten kennen.
 • Je leert jezelf een nieuwe manier van eten aan waar je de rest van je leven profijt van hebt.

JE BENT NIET ALLEEN

Velen gingen je met succes voor. Een aantal succesverhalen:

Review 1
Review 2
Review 3
Review 6
Review 7

Project Gezond is er ook voor jou!

Sinds 2015 hebben wij zeker 500.000 Nederlanders mogen helpen met afslanken. En daarbij hebben we altijd hetzelfde doel voor ogen gehouden.

"Ook wanneer je aan het afslanken bent moet je kunnen genieten van echt lekkere recepten."

Het leven is te kort en te leuk om op het spreekwoordelijke houtje te bijten. En bovendien is het niet nodig. Afvallen en lekker eten zijn perfect met elkaar te combineren.

 

Wij ontwikkelen onze weekmenu’s met de 80/20 regel in gedachten: eet voor 80% gezond én lekker en voor 20% lekker maar niet per se gezond.

 

Begrijp ons niet verkeerd. Veel lekkere dingen zijn gezond. Of andersom: veel gezonde dingen zijn lekker. Maar er zijn ook producten waar we bijna allemaal gek op zijn maar waarvan we weten dat ze minder gezond voor je zijn.

 

Wij vinden dat er ook ruimte moet zijn voor deze producten. En de successen van al onze leden laten zien dat dit ook daadwerkelijk kan.

 

Bij Project Gezond verbieden we je daarom niets. Dat werkt ook niet. Als wij je vertellen dat je bepaalde producten nooit meer mag eten, is het een kwestie van tijd tot je opgeeft. En dat is niet de bedoeling.

 

We leren je liever een eetstijl aan waarin ruimte is voor vrijwel alles wat je maar bedenken kunt. Dit is namelijk de enige manier van eten die je de rest van je leven met gemak kunt volhouden. Eigenlijk is er niet eens sprake van volhouden. We maken er immers elke dag weer een culinair feestje van.

 

Ons succes is niet onopgemerkt gebleven. Elke dag starten er honderden nieuwe mensen met onze weekmenu’s. We hebben al duizenden positieve reviews ontvangen.

 

En zo nu en dan worden we door een (toonaangevend) tijdschrift gevraagd of we in een uitgebreid interview meer willen vertellen over het succes van Project Gezond.

Klaar om aan de slag te gaan?

Veel diëten kosten je handenvol geld. Je betaalt met gemak meer dan 100 euro per maand voor shakes, repen, pillen of bijvoorbeeld voor persoonlijk advies. Dat is toch best een drempel, ook al wil je nog zo graag wat afvallen.

Bovendien is het ook helemaal niet nodig om zoveel geld uit te geven als je wilt afvallen. Voor Project Gezond heb je absoluut geen dure boodschappen nodig. En ook het lidmaatschap kost slechts een fractie van de prijs die je voor een gemiddelde afslankcoach betaald. 

Project Gezond kost je slechts 9,95 per maand. En is vanaf dag één maandelijks opzegbaar. 

Wil je het gewoon eens een maand proberen? Geen enkel probleem. Één mailtje is voldoende om je abonnement weer op te zeggen. 


En vergeet niet: die 9,95 per maand ga je waarschijnlijk al besparen op je boodschappen! Je weet straks namelijk precies wat je allemaal nodig hebt zodat je nooit meer iets weg hoeft te gooien. En dat scheelt veel! De kans is dus groot dat Project Gezond
per saldo gratis voor je is.

Niets staat jou in de weg om vandaag nog de stap te zetten en je aan te sluiten bij duizenden enthousiaste leden.

Ben jij klaar om te ontdekken hoe leuk en lekker afvallen kan zijn? En wil je over een paar weken de eerste kilo's al kwijt zijn?

Na je aanmelding ontvang je binnen één minuut login-gegevens zodat je direct bij de weekmenu's, recepten en alle extra's kunt.

Veelgestelde vragen

VRAGEN? WIJ HEBBEN ANTWOORDEN!

Hoeveel val ik af met Project Gezond?

Reken gemiddeld op 0,5 tot 1 kilo per week. Er zijn mensen die veel sneller afvallen, maar dat is niet de standaard. Hoe geleidelijker je afvalt, des te makkelijker het is om dit gewichtsverlies vast te houden. Bovendien val je met een tempo van 0,5 kilo per week, al ruim 6 kilo af in 3 maanden tijd.

Moet ik apart voor mijzelf koken?

Absoluut niet. Het hele gezin kan lekker mee-eten. We horen regelmatig dat het hele gezin blij wordt van Project Gezond en elke avond met extra veel zin aanschuift om opnieuw te genieten van een nieuw recept.

Waar kan ik mijn boodschappen halen?

Onze weekmenu’s bevatten uitsluitend producten die je in elke gemiddelde supermarkt kunt kopen. Winkel je bij een hele kleine (buurt)super dan kan het zijn dat je een keertje misgrijpt. Maar ook dat is vaak eenvoudig op te lossen met een vervangend product.

Ben ik veel geld kwijt aan de boodschappen?

De kans is groot dat je meer geld gaat uitgeven aan groente, fruit en noten. Deze producten zijn helaas niet altijd goedkoop.

Aan de andere kant zijn er waarschijnlijk ook veel producten die je niet meer koopt. Dat kan flink schelen. Door gericht in te kopen hoef je eigenlijk nooit iets weg te gooien. Ook dat is voor sommige mensen een enorme openbaring.

Per saldo zien we dat veel mensen daarom evenveel of zelfs minder geld kwijt zijn aan boodschappen in vergelijking met de periode voordat ze Project Gezond volgden.

Hoeveel eetmomenten zijn er per dag?

Elk dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten. Wanneer je dit lastig vindt is het geen enkel probleem om meerdere eetmomenten samen te voegen. Zo kun je bijvoorbeeld het ochtendtussendoortje ook tegelijk met je ontbijt eten.

Is Project Gezond koolhydraatarm?

Nee. Onze dagmenu’s bevatten gewoon koolhydraten.

Zijn er producten die ik niet meer mag eten?

Nee. Bij Project Gezond zjin er geen 'verboden' producten. Daar geloven wij niet in. Het is vaak een kwestie van tijd tot je het 'verbod' niet meer volhoudt en daardoor het gevoel hebt dat je faalt. Dit helpt je niet tijdens het afslanken.

Wat als ik bepaalde producten niet lust of niet mag eten?

Aan de hand van onze uitgebreide variatielijsten is er voor vrijwel elk product een goed alternatief te vinden. Kom je er toch een keer niet uit? Dan denken we graag met je mee!

Ik heb diabetes, kan ik de menu's van Project Gezond volgen?

Ook als je diabetes hebt kun je onze weekmenu’s met succes volgen. Je valt af en hoeft in sommige gevallen ook minder insuline te gebruiken. Wel is het van groot belang dat je eerst overlegt met je arts of diabetesverpleegkundige voordat je met Project Gezond aan de slag gaat. Soms is het noodzakelijk om de weekmenu’s iets aan te passen. Zo zien wij bijvoorbeeld dat er regelmatig koolhydraatarm brood wordt gebruikt door diabetici.

Ik heb een glutenallergie, kan ik de menu's van Project Gezond volgen?

Ja, dat kan. Voor vrijwel alle producten waar gluten in zitten is namelijk een glutenvrije variant verkrijgbaar. Op die manier kun je de producten die je niet mag hebben zelf vervangen.

Is Project Gezond te combineren met een drukke baan?

Zeker! De meeste dagmenu’s hebben een vrij eenvoudige lunch die makkelijk mee te nemen is. Vind je de lunch op een bepaalde dag te ingewikkeld? Dan kun je ervoor kiezen om de betreffende dag te om te wisselen naar een dag waarop je vrij bent.

Is het erg als ik de menu's een dag niet volg?

Nee dat is geen probleem. Je zult in die week mogelijk wat minder afvallen maar verder heeft het geen impact op je resultaten.

Wat als ik vragen heb tijdens het volgen van de menu's?

Onze gediplomeerde gewichtsconsulenten staan elke werkdag voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Je hoeft dus nooit lang met een vraag rond te lopen.

Hebben jullie een app?

Zeker! Wij hebben een superhandige (web)app die je eenvoudige kunt installeren op nagenoeg elke smartphone.

Zit ik aan een abonnement vast?

Nee. Daar houden we namelijk niet van. Wij willen alleen dat je lid bent van Project Gezond als je dat ook echt wilt zijn. Daarom is je abonnement direct vanaf de eerste dag maandelijks opzegbaar.