"Val 0,5 tot 1,5 kilo per week af met de leukste en lekkerste afslankmethode van Nederland..."

Ontdek nu zelf dat echt lekker eten en afvallen perfect samen gaan!

Direct aanmelden? Klik hier »

Herken jij de volgende vragen?

  • Ik heb al van alles geprobeerd, waarom lukt het mij niet om af te vallen?
  • Kan ik ook afvallen zonder een dieet te volgen waarbij ik de hele dag trek heb?
  • Hoe kom ik erachter hoeveel en wat ik mag eten op een dag?
  • Wat kan ik doen als ik bepaalde producten uit een menu niet lust?
  • Ik eet juist ontzettend weinig, hoe komt het dat ik dan niet afval?
  • Kan ik afvallen zonder dat ik voor mijzelf apart hoef te koken?
  • Ik wil graag afvallen, maar mag ik dan nooit meer een lekkerre snack of een wijntje?
  • Ik heb allerlei vragen over afvallen, aan wie kan ik die stellen?

Het antwoord op al deze vragen is: Project Gezond!

Dé ideale manier om afvallen en lekker eten met elkaar te combineren!

Voor elke week van het jaar hebben wij een heerlijk weekmenu voor je waarmee je gezond en gevarieerd kunt eten. Uiteraard helemaal afgestemd op de seizoenen :)

Dit weekmenu kun je exact afstemmen op jouw caloriebehoefte en het staat vol met heerlijke gerechten.

Met al deze gerechten zijn we zelf ook afgevallen en blijven we al jarenlang op gewicht. Zonder hier moeite voor te doen en zonder dat we bepaalde producten niet mogen eten.

Mensen vragen ons vaak hoe het komt dat wij slank zijn en blijven terwijl we altijd zo lekker eten. 

Het antwoord is simpel! 

Door te kiezen voor gezonde producten en door te zorgen voor de juiste balans tussen eiwitten, vetten en koolhydraten. Als je de goede producten kiest, kun je namelijk veel meer eten dan je denkt!

Lekkere gerechten

Heb jij alle diëten al zo'n beetje geprobeerd?

Dan heb je vast ook ontdekt dat dit op de lange termijn niet werkt. Als je met dit soort diëten al afvalt dan is het resultaat maar tijdelijk.

Zodra je stopt met het dieet vliegen de kilo’s er weer aan.

Uit onderzoek is zelfs gebleken dat het volgen van een dieet de kans vergroot dat je uiteindelijk nog zwaarder wordt dan voor je aan het dieet begon.

Stop daarom vandaag nog met het voeren van deze eeuwige strijd...

Het is tijd om weer lekker normaal te gaan doen!

En dat is waar wij voor staan. Gewoon normaal en gezond eten. Daar kun je namelijk perfect mee afvallen.

En nog belangrijker: je valt er blijvend mee af!

Waarom?

Omdat we je met onze weekmenu's een manier van eten gaan leren die je de rest van je leven met plezier kunt volhouden.

Je bent namelijk niet op dieet.

Je eet gezond en lekker en komt erachter welke producten en welke hoeveelheden jij kunt eten.

Nadat je je streefgewicht hebt bereikt weet je dus ook hoe je verder kunt gaan om ervoor te zorgen dat je dit gewicht behoudt. Geen ge-jojo meer voor jou dus!

En jouw resultaten? Die houd je gemakkelijk bij in je persoonlijke dashboard!

Gezond genieten met de 80/20 regel...

Onze weekmenu’s zijn gebaseerd op de 80/20 regel. Dat betekent dat je voor 80% gezond en lekker eet en voor 20% lekker maar niet perse gezond. Zo is er op zijn tijd ook ruimte voor iets minder gezonde producten.

Wij zijn van mening dat het haast onmogelijk is om echt alleen maar gezond te eten. In ieder geval is dat niet iets wat je gemakkelijk jarenlang vol kunt houden.

Daarom hebben wij hier en daar ook de iets minder gezonde producten opgenomen in onze menu’s. Om je te laten zien dat je ook kunt afvallen als je zo nu en dan ‘zondigt’. Want ook dat moet kunnen.

Natuurlijk is het belangrijk dat je afvalt, maar het is minimaal zo belangrijk dat je kunt genieten van het leven en van lekker eten. En daar hebben wij in onze menu’s rekening mee gehouden.

Laatst vertelde één van onze leden zelfs dat haar man zei: “Het lijkt wel een feestmenu!”


Gerechten

Dit is wat er gebeurt als je met Project Gezond aan de slag gaat...

Je valt gemiddeld 0,5 tot 1,5 kilo per week af.

Die kilo's ben je voorgoed kwijt.

Je krijgt bergen meer energie en zit lekker in je vel.

Je zelfvertrouwen krijgt een enorme boost.

Je voelt jezelf fitter en gelukkiger.

Je gaat bewuster om met eten en geniet er des te meer van.

Weekmenu's

En dit is waarom zoveel mensen voor Project Gezond kiezen...

Je valt af terwijl je normaal EN lekker blijft eten.

Dit is geen (crash)dieet: het resultaat is blijvend.

Je hoeft geen calorieën (of punten) te tellen.

Onze menu's zijn samengesteld met normale producten.

Die producten koop je dus gewoon in de lokale supermarkt.

De boodschappen zijn heel betaalbaar. De meeste leden zijn zelfs goedkoper uit dan eerst.

Het hele gezin kan mee-eten en meegenieten.

Alle maaltijden zijn makkelijk en snel te bereiden.

Je leert heerlijke nieuwe gerechten kennen.

Je krijgt elke avond nog een lekkere snack.

Op het menu staat met regelmaat een (alcoholisch) drankje naar keuze.

De menu's zijn perfect te combineren met je werk.

Wat krijg je allemaal als je meedoet aan Project Gezond?

Voor elke week van het jaar een heerlijk nieuw weekmenu dat je exact kunt afstemmen op jouw caloriebehoefte. De weekmenu's zijn perfect afgestemd op de seizoenen zodat je kunt genieten van al het lekkers dat je maar kunt bedenken. Asperges, rabarber, pompoen, stamppotten, salades, ijs, stoofvlees, barbecuegerechten maar ook kruidnoten en haring. Geloof ons: zo'n beetje alles wat je kunt verzinnen komt voorbij op onze weekmenu's :)

Hulp bij het berekenen van het aantal calorieën dat jij mag eten om af te vallen.

Bij elk weekmenu krijg je een handige boodschappenlijst.

Bij elk weekmenu krijg je een aantal heerlijke recepten die compleet zijn uitgewerkt. De recepten zijn makkelijk te maken en je hebt er geen waslijst aan aparte ingrediënten voor nodig.

Je krijgt antwoord op al je vragen met onze persoonlijke online ondersteuning. Dit is één van de dingen die het Project Gezond programma zo waardevol maakt.

Je krijgt handige variatielijsten die je kunt gebruiken om producten (die je niet lust) te vervangen voor een goed alternatief.

Je krijgt toegang tot onze besloten Facebook groep waar je contact kunt maken met alle andere deelnemers. Er zitten op dit moment ruim 2.500 deelnemers in deze groep en we zien dat iedereen enorm veel aan elkaar heeft. Dit komt met name doordat iedereen hetzelfde menu volgt. Niet qua hoeveelheden, maar wel qua gerechten.

Je krijgt 24/7 toegang tot onze exclusieve ledenomgeving waarin je alle menu’s, tips en informatie gemakkelijk kunt bekijken en downloaden.

Je krijgt toegang tot onze complete database met meer dan 250 lekkere en gezonde recepten. Inclusief alle voedingswaarden en een handige printversie.

Je krijgt toegang tot al onze 14 bonusmenu's die je kunt gebruiken voor speciale gelegenheden. Zo hebben we bijvoorbeeld een BBQ-menu, verjaardagsmenu, dagje uit menu, tapasmenu, niet zo fit menu en een weekje geen vlees menu. Ideaal als je ook tijdens bijzondere dagen graag goed op je voeding wilt letten.

Je krijgt een persoonlijk dashboard waarin je gemakkelijk je voortgang kunt bijhouden, kunt zien hoeveel je al bent afgevallen en hoeveel procent van je afslankdoel je al hebt bereikt!

Dit is wat andere deelnemers zeggen over Project Gezond...

Word nu voordelig lid van Project Gezond!

Project Gezond is in een nieuw jasje gestoken!

Voorheen kostte het ons lidmaatschap 14,95 per maand. Oftewel, een kleine 180 euro per jaar. En ook na dat eerste jaar bleef je dan 14,95 per maand betalen. Na twee jaar had je dan ruim 350 euro aan abonnementsgeld betaald. 

Sinds kort zijn we overgestapt op een ander systeem, dat veel voordeliger is voor mensen die echt serieus met Project Gezond aan de slag willen. 

Je betaalt nu slechts één keer een bedrag om voor altijd lid te zijn van Project Gezond.

En hoeveel is dat dan?

Slechts 127 euro.

Eenmalig. Niet per jaar, maar eenmalig. (ja, we zeggen nu twee keer hetzelfde, maar dat is om alle eventuele onduidelijkheid weg te nemen :))

Voor dat bedrag ben je voor altijd lid van Project Gezond. Je ontvangt een compleet jaar aan weekmenu's zodat je altijd lekker met de seizoenen kunt mee-eten. 

Bij het jaar aan weekmenu's zitten bovendien meer dan 250 lekkere en makkelijke recepten, inclusief voedingswaarden en een handige printversie.

Maar je krijgt nog iets extra's van ons. 

Vanaf de zomer van 2019 ontvang je elke week een nieuw recept van ons. Zie het als een soort bonusrecept. En bij dat recept krijg je een compleet uitgewerkt dagmenu. Dat losse dagmenu kun je volgen wanneer je wilt.  

Na verloop van tijd heb je zoveel losse dagmenu's verzameld dat je volledig je eigen weekmenu's kunt samenstellen. Gebaseerd op de recepten die jij graag wilt eten. En voor iedereen die juist geen zin heeft om zelf na te denken over de dagelijkse maaltijden is er het complete jaar aan weekmenu's. Volledig voor je uitgedacht en afgestemd op de tijd van het jaar.

Nogmaals: je betaalt voor dit alles eenmalig 127 euro. Je gaat dus niet extra betalen voor de bonusrecepten die we vanaf volgend jaar gaan maken. Ook die ontvang je gewoon van ons.

En ook als we binnenkort toch gaan werken met bijvoorbeeld een jaarlijks bedrag om te verlengen, geldt dat niet voor jou. Voor 127 euro mag jij onbeperkt lid blijven van Project Gezond. 

Ben je klaar om van start te gaan en binnen no-time de eerste kilo's kwijt te zijn? En niet te vergeten: om elke dag te genieten van heerlijke maaltijden?

Klik op de groene knop om te starten...

 Direct Toegang » 

Na je aanmelding ontvang je binnen één minuut login-gegevens voor jouw persoonlijke account zodat je direct bij de weekmenu's, recepten en alle extra's kunt.

© 2018 Project Gezond BV| Patroonstraat 1 | 3861 RN Nijkerk