Recept inspiratie

Recepten met bladerdeeg

We horen je denken: bladerdeeg, dat is toch best calorierijk? Dat klopt. Toch zijn sommige recepten met bladerdeeg zo ontzettend lekker dat we het toch op zijn gezondst hebben uitgewerkt.

En het is fijn dat je met Project Gezond gewoon alles kunt blijven eten, waaronder bladerdeeg. Wanneer je het goed balanceert komt dit echt wel goed 🙂

Hieronder onze recepten met bladerdeeg! Welke ga jij maken?

Appelflappen

Appel in bladerdeeg is gewoon altijd fantastisch. Dit is dan ook meteen de meest makkelijke manier om zelf lekkere appelflappen te maken.

Bekijk hier het recept appelflappen.

Bladerdeeghapje met gehakt en rozijnen

Deze bladerdeeghapjes zitten bomvol smaak! En dan proberen de rest te laten liggen als je er één geproefd hebt.

Bekijk hier het recept voor de bladerdeeghapjes met gehakt en rozijnen.

Pizzatwisters

Pizza? Borrelhapje? twee-in-één? Ja!! Deze pizzatwisters heb je zo gedraaid. Een supermakkelijk hapje á la pizza, waar gegarandeerd iedereen blij van wordt. (Zonder salami ook lekker!)

Bekijk hier het recept pizzatwisters.
Pizzatwisters

Italiaanse plaattaart met pesto en mozzarella

Dit is een van onze best bekeken, maar ook meest door jullie gefotografeerde recepten. Het kwam ook weleens voor dat de foto te laat kwam.. soms is het bord ‘ineens’ al leeg.

Bekijk hier het recept Italiaanse plaattaart met pesto en mozzarella.
Italiaanse plaattaart met pesto en mozzarella

Miniquiches met ontbijtspek en bosui

Miniquiches zijn altijd leuk om te serveren, maar je kunt er ook gewoon lekker zelf van snacken natuurlijk.

Bekijk hier het recept miniquiches met ontbijtspek en bosui.

Bladerdeegpakketjes met kabeljauw en spinazie

Er zijn zó veel heerlijke creaties die je kunt bedenken met bladerdeeg. Dit is ongetwijfeld een van onze favorieten. Kabeljauw, spinazie en mozzarella: een ware traktatie!

Bekijk hier het recept bladerdeegpakketjes met kabeljauw en spinazie.
Bladerdeegpakketjes met kabeljauw en spinazie

Bladerdeeghapje met geitenkaas, tijm en walnoot

Geitenkaas, tijm en walnoot gaan sowieso al goed samen. Maar verpak deze mooie ingrediënten eens samen in een stukje bladerdeeg… en dan nog wachten tot ze afgekoeld zijn als ze uit de oven komen.

Bekijk hier het recept bladerdeeghapje met geitenkaas, tijm en walnoot.

Over de schrijver

Femke

Laat een reactie achter