We houden allemaal wel van een feestje op z’n tijd. En bij een feestje denk je toch al snel aan hapjes. Wij hebben onze lekkerste hapjes voor je verzameld zodat je het volgende feestje eens goed kunt uitpakken!
Gevulde eitjes
Een gevuld eitje doet het altijd goed. En omdat wij er ook gek op zijn hebben we meteen een heel assortiment voor je. Maar natuurlijk begint het bij de basis.
Bekijk het recept: gevulde eitjes met augurk.
Wraps met gerookte kip en pesto
Met een wrap en een lekkere vulling heb je zo een hapje op tafel staan. De combinatie van kip en pesto doet het altijd goed.
Bekijk het recept: wraps met gerookte kip en pesto.
Bladerdeeghapje met geitenkaas, tijm en walnoot
Bladerdeeg vullen met geitenkaas, walnoten en tijm. Alleen al de geur uit de oven laat je het water in de mond lopen.
Bekijk het recept: Bladerdeeghapje met geitenkaas, tijm en walnoot.
Pittige gehaktballetjes
Een gehaktballetje doet het altijd goed. En handig ook, je kunt ze heel goed van te voren klaarmaken. Verwarm ze nog even in de oven of serveer ze koud.
Bekijk het recept: pittige gehaktballetjes.
Miniquiches met ontbijtspek en bosui
Met deze miniquiches maak je echt indruk. Door de bosui en het spek heb je een echte smaakexplosie!
Bekijk het recept: Miniquiches met ontbijtspek en bosui.
Pizzatwisters
Voor deze twisters maken we de tomatensaus zelf. Is even wat werk, maar de saus is prima in te vriezen of je plant meteen een pizzadag in.
Bekijk het recept: pizzatwisters.
Hartige scones met oude kaas en bosui
Scones kennen we allemaal wel in ze zoete variant. Maar hartig? Jazeker! Door de oude kaas krijgen ze lekker veel pit.
Bekijk het recept: hartige scones met oude kaas en bosui.
Dadels met geitenkaas en bacon
Dadels met geitenkaas, een laagje bacon eromheen en even in de oven. Maak er vooral voldoende, want deze zijn zo op.
Bekijk het recept: dadels met geitenkaas en bacon.
Bladerdeeghapje met gehakt en rozijnen
En nog een heerlijk bladerdeeghapje maar dan met gehakt en rozijnen. Een niet alledaagse combinatie maar juist daardoor verrassend lekker.
Bekijk het recept: bladerdeeghapje met gehakt en rozijnen.
Hartige muffins met ham, kaas en paprika
Naast de hartige scone heb je ook nog de hartige muffin. Het verschil? Dat zit ‘m in het deeg. Scones zijn over het algemeen wat vaster van structuur. In deze muffins hebben we ook nog ham en paprika toegevoegd.
Bekijk het recept: hartige muffins met ham, kaas en paprika.
Kaasstengels
Kaasstengels die je kant en klaar koopt bevatten vaak erg veel zout. Nadat je deze een keer zelf hebt gemaakt wil je nooit meer anders.
Bekijk het recept: kaasstengels.
Plukbrood met pesto en mozzarella
En wil je echt helemaal los gaan? Maak dan dit breekbrood. Wel echt even een werkje, maar je maakt er zeker indruk mee.
Bekijk het recept: plukbrood met pesto en mozzarella.
Nog meer inspiratie nodig voor hapjes? Met deze toastsalades kun je ook nog een toastje serveren. Of serveer je toastsalade eens op een schijfje komkommer. Wist je dat je met rauwkost ook heerlijk kunt dippen?
Laat een reactie achter