Recept inspiratie

5x broodje hamburger

Amerikaans broodje hamburger

Burgers zijn er in alle soorten en maten. Het liefst stoppen we zo’n burger ook nog tussen een broodje zodat we lekker onze tanden erin kunnen zetten terwijl we hem met onze handen vasthouden. (En dan hopen dat niet alles ertussenuit mietert).  Zo’n burger smaakt eigenlijk altijd goed, en je hoeft er ook niet uitgebreid voor in de keuken te staan.

Amerikaans broodje hamburger

We beginnen met het recept van een klassiek broodje hamburger. Deze lust eigenlijk bijna iedereen. Lekker, Amerikaans, klassiek, altijd goed!

Bekijk het recept Amerikaans broodje hamburger.

Amerikaans broodje hamburger

Broodje hamburger met geitenkaas

Gooi het broodje hamburger eens over een totaal andere boeg. De combinatie uit dit recept van geitenkaas, walnoten en courgette gaat je echt aangenaam verrassen.

Bekijk het recept broodje hamburger met geitenkaas.

BroodjeHamburgerGeitenkaas

Pita met kipburger

Deze kipburger is echt fantastisch lekker! Dat wij ‘m nu op een pitabroodje gooien zegt natuurlijk niet dat jij dat ook moet doen, maar is wel een leuke en smaakvolle afwisseling op het ‘gewone’ broodje én op het klassieke broodje hamburger.

Bekijk het recept pita met kipburger.

PitaKipburger

Visburger

Als je om deze visburgers een broodje legt,  krijg je ook heerlijke broodjes hamburger. Maar dan dus een visvariant! Zeker de moeite waard.

Bekijk het recept visburgers.

Visburger

Vega: champignonburger

Vegetarisch of even een dagje geen vlees? Dan biedt deze champignonburger de uitkomst! Een heerlijke burger met net zo veel bite, die het ook – je raadt het al – heel goed doet op een broodje.

Bekijk het recept vegetarische champignonburger.

Vegaburger

Welke vind jij het lekkerst?

Over de schrijver

Femke

Laat een reactie achter