Recept inspiratie

De lekkerste omelet recepten

Een gekookt of gebakken eitje is altijd lekker. Heb je net wat meer tijd en zin om een uitgebreid ontbijt of uitgebreide lunch te maken? Kies dan eens voor één van de onderstaande recepten.

Klassieke boerenomelet

Deze omelet is ook heel handig om je koelkast meteen leeg te maken, al je restjes groente kun je erin kwijt.

Bekijk het recept: klassieke boerenomelet.

Spinazieomelet

Spinazie met ei is een gouden combinatie. Dus waarom niet een lekkere omelet met deze twee ingrediënten. Afgetopt met wat geitenkaas en pijnboompitten en het grote genieten kan beginnen.

Bekijk het recept: spinazieomelet.

Omeletwrap met kip, kaas en groente

Deze omelet gaan we gebruiken als wrap, die we vervolgens vullen met het liefst veel groente. Dus maak gerust je groentelade leeg. Vergeet niet de kip en de kaas mee te rollen.

Bekijk het recept: omeletwrap met kip, kaas en groente.
Macaroni met tomatensaus

Winterse omelet met champignons en ontbijtspek

Dit is een robuuste omelet, die goed vult. Lekker op smaak gebracht met tijm en een draaitje peper.

Bekijk het recept: winterse omelet met champignons en ontbijtspek.

Over de schrijver

Nineke

Gezond eten van jong tot oud! Het is absoluut mijn passie om gerechten te bedenken waar het hele gezin van mee kan eten zodat ook kinderen gezond eten als normaal en vooral lekker zien. En het maakt mijn dag goed als ik zie hoe lekker jullie eten van onze recepten! Daarnaast mag ik graag experimenteren met lekkere vegetarische recepten, maar eet wel graag een stukje vlees op z'n tijd.
Naast het genieten van gezond en lekker eten zijn zwemmen en bootcampen favoriete bezigheden, gelukkig kan ik deze twee met elkaar combineren. Je kunt me dus met regelmaat vinden in het zwembad.

Laat een reactie achter