Recept inspiratie

Diner recepten met appel

Niet iedereen wordt enthousiast van fruit in de warme maaltijd. Wij wel! En we gaan – indien je nog niet overtuigd bent – jou ook over de streep trekken! Appel dient in veel diners als perfecte tegenhanger van de overige ingrediënten waardoor de smaken goed samenkomen.

Ovenschotel met varkenslapjes en appel

De appel en citroen zorgen in deze schotel voor een zoetig zuurtje, de walnoten voor een lekkere crunch en dat samen gaat perfect met de varkenslapjes en aardappels.

Bekijk het recept: ovenschotel met varkenslapjes en appel.

Spruitjesschotel met rookworst

Slechts zes ingrediënten vormen deze supermakkelijke en gezonde spruitjesschotel. En de appel? Die hoort ook in dit gerecht helemaal thuis.

Bekijk het recept: spruitjesschotel met rookworst.

Zuurkoolstamppot met appel

Dat appel en zuurkool een supergoede combinatie is, is vast niet nieuw voor je. Als je het nog nooit hebt geprobeerd is dit het perfecte moment!

Bekijk het recept: zuurkoolstamppot met appel.
Zuurkoolstamppot met appel

Dürüm

Heh, appel en dürüm? Ja, zeker! Dit was ook voor ons een verrassende toevoeging, maar als we het niet superlekker vonden had ‘ie onze receptencollectie niet gehaald.

Bekijk het recept: dürüm.
Dürüm

Bietenstamppot met spek en appel

Zonder de appel is deze bietenstamppot eigenlijk niet compleet. De appel zorgt voor een heerlijk contrast, dat zorgt voor een perfecte verhouding van alle smaken in deze kleurrijke stamppot.

Bekijk het recept: bietenstamppot met spek en appel.
Bietenstamppot met spek en appel

Hete bliksem

Hete bliksem is geen hete bliksem zonder appel. Die hoeven we niet uit te leggen toch?

Bekijk het recept: hete bliksem.
Hete bliksem

Over de schrijver

Femke

Laat een reactie achter