Boek 1 – extra informatie

Dus jij hebt ons eerste boek gekocht? Dat vinden we leuk, dankjewel! Heb je ons boek nog niet, maar wil je dat wel graag, dan kun je hier terecht 🙂

Haal het maximale uit jouw Project Gezond boek

Om er zeker van te zijn dat je zoveel mogelijk plezier hebt van je nieuwe boek hebben we op deze pagina het een en ander aan informatie voor je gebundeld. Doe er je voordeel mee!

Caloriebehoefte berekenen

Voor het berekenen van je caloriebehoefte hebben wij een hele handige calculator ontwikkeld. Binnen één minuut bereken je je caloriebehoefte.

» Klik hier om je caloriebehoefte te berekenen

Printbare boodschappenlijsten

De boodschappenlijstjes in het boek zijn handig, alleen kun je er niet op schrijven. Althans, het kan wel, maar je bent het vast niet van plan. Daarom hebben we een handige printbare versie voor je gemaakt.

» Klik hier voor alle boodschappenlijsten van boek 1 (PDF)

Nog meer lekkere recepten

Op pagina 215 van het boek verwijzen we naar een lijst met recepten die je kunt gebruiken om bepaalde kant-en-klaar producten juist lekker zelf te maken. Denk aan tomatensaus, eiersalade, nasi, bami, hummus en sesamkoekjes.

» Klik hier voor alle recepten waarmee je kant-en-klaar producten zelf kunt maken

De bereiding van…

In de weekmenu’s kom je soms een eetmoment tegen met een ingrediëntenlijstje waarvan je wellicht niet exact weet wat de bedoeling is. Daarom hebben we de bereidingswijze van deze eetmomenten voor je uitgewerkt.

» Klik hier voor de bereidingen

Handige basisrecepten

Tot slot willen we je nog wijzen op een aantal van onze handige basisrecepten. Altijd handig om bij de hand te hebben.

Veelgestelde vragen

We hebben de veelgestelde vragen voor jullie verzameld en van een antwoord voorzien. Je kan ze hier allemaal teruglezen. 

Heb je vragen?

Wij helpen je graag! Stuur ons dus gerust een e-mail, zodat we met je mee kunnen denken. Je kunt e-mailen naar boek@projectgezond.nl

Geniet!

Wij wensen je veel plezier van dit boek vol heerlijke recepten! Heb je ervan genoten en ben je toe aan wat nieuws? Ons tweede boek is wat je nodig hebt 😉