Recept inspiratie

6x gevulde eitjes

Op een verjaardag of andere gelegenheid met hapjes komt ‘ie vaak tevoorschijn: het gevulde eitje. Binnenkort jarig? Of help je je buurvrouw, zus of vriendin met de hapjes? Met deze variaties op het klassieke gevulde eitje ga jij echt shinen. Zeker ook geschikt als tussendoortje, om echt even van te genieten.

Gevulde eitjes met avocado

Dat ei en avocado goed met elkaar samengaan hoeven we je vast niet meer uit te leggen. Waarom dan geen gevuld eitje met avocado? Heerlijk! Tip ze af met een snufje (ja, oppassen geblazen, dat spul is pittig) cayennepeper en je hebt een heerlijk eitje.

Bekijk het recept gevulde eitjes met avocado.
Gevulde eitjes met avocado

Gevulde eitjes met tonijn

Geen paniek als je geen fan bent van olijven, in deze smaakcombinatie zijn de olijven totaal niet overheersend. En anders laat je ze toch lekker weg ;). De tonijn, augurk en olijf combineren heerlijk samen, en het ziet er ook nog eens leuk uit op het bord.

Bekijk het recept gevulde eitjes met tonijn.
Gevulde eitjes met tonijn

Gevulde eitjes met rauwe ham

Zo lekker! Stiekem is dit onze favoriet. Ook dit eitje gaat je verjaardag veroveren. Niet alleen qua smaak, maar zeker ook in kleur. Pas maar op, ze zijn zo weg!

Bekijk het recept gevulde eitjes met rauwe ham.
Gevulde eitjes met rauwe ham

Gevulde eitjes met zalm

Houd je van zalm? Goed nieuws! Dan ga je dit echt een lekker hapje vinden. Zalm kan namelijk hartstikke goed in een eitje.  De zalm zorgt samen met de kappertjes, citroensap en bieslook voor een smaakexplosie. Snel proberen dus!

Bekijk het recept gevulde eitjes met zalm.
Gevulde eitjes met zalm

Gevulde eitjes met olijven en kappertjes

Eveneens een lekkere smaakvolle variant op de klassieker. De toevoeging van fijngesneden olijven en kappertjes maakt dit eitje zeker niet saai. Wij worden er in ieder geval heel blij van!

Bekijk het recept gevulde eitjes met olijven en kappertjes.
Gevulde eitjes met olijven en kappertjes

Gevulde eitjes met augurk

Back to basic! Na de vijf bovengenoemde variaties op het klassieke gevulde eitje, kon het recept van deze laatst genoemde natuurlijk niet uitblijven. En met zo’n klassiek gevuld eitje is ook helemaal niks mis! Altijd goed.

Bekijk het recept gevulde eitjes met augurk.
Gevulde eitjes met augurk

 

1 reactie

  • wat een super concept! elke dag lekker en ruim voldoende eten en toch afvallen.. Je kunt aan alles merken dat de bedenkers van deze recepten zelf echt van lekker eten houden! al eerder vergelijkbare diëten geprobeerd maar dan haak ik binnen 3 weken af. Nu al bijna 7 weken volgehouden met gewenst resultaat.. ik ga hier zeker nog een poos mee door!

Laat een reactie achter

👨‍🍳 Psst. Heb jij onze 100 beste recepten al?

X