Logo Project Gezond

Dit is het kookboek waar je wel echt uit gaat koken. En dat zal niet bij één of twee keer blijven :)

Geniet van 100 heerlijke en makkelijke recepten en laat je elke dag opnieuw inspireren om weer een prachtig gerecht op tafel te zetten.

          Liever direct bestellen? Klik hier »          

Of lees rustig verder voor meer info over ons nieuwe boek...

TOP - Project Gezond kookboek

Laten we beginnen met 100 prachtige foto's van al het lekkers dat in dit kookboek staat

(tekst gaat verder onder foto)

100 recepten uit kookboek TOP
100 recepten uit kookboek TOP

Wat kun je van TOP verwachten?

Stel dat je ruim 4 jaar lang, elke week nieuwe recepten ontwikkelt. En al deze recepten vervolgens gekookt en beoordeeld worden door duizenden mensen. 

Dan weet je toch precies van welke recepten men blij wordt toch?

Dat klopt! En dit boek is het resultaat daarvan!

In ons kookboek ‘TOP’ delen we de 100 meest populaire recepten van de afgelopen jaren. Recepten die we ooit gemaakt hebben voor de deelnemers van Project Gezond, ons afslankprogramma. Maar al deze recepten zijn ook enorm geschikt voor het maken van een geweldig lekker en alledaags kookboek.

Dit komt omdat elk Project Gezond recept aan een aantal gouden regels moet voldoen. Een recept moet in de eerste plaats perfect smaken. Verder moet het eenvoudig en vlot te maken zijn en niet te veel en vooral normale ingrediënten bevatten. 

Tot slot is het de bedoeling dat een recept gezond is. Maar zo nu en dan maken we daar een uitzondering op. Sommige gerechten zijn nu eenmaal erg lekker, maar wat minder gezond. En die gunnen we je ook!

Van pulled pork tot gegrilde zalm, van boerenomelet tot bananenpannenkoek en van Hollandse pot tot Mexicaans. Je vindt het allemaal in dit kookboek. Elk recept is voorzien van een paginagrote foto, duidelijke bereidingsinstructies en de exacte voedingswaarden.

Waarom ook jij blij wordt van dit boek?

 • Omdat je met dit boek altijd een goed (en lekker) antwoord hebt op de vraag: wat zullen we nu toch weer eens eten?  
 • Omdat er uitsluitend recepten in staan die al door duizenden mensen zijn gemaakt en heel hoog zijn gewaardeerd.  
 • Het zijn dus stuk voor stuk recepten die altijd lukken. Omdat ze al zo vaak zijn gemaakt en waar nodig aangepast.  
 • Omdat deze recepten niet voorkomen in ons eerste en tweede boek.  
 • Vrijwel alle recepten staan binnen 30 tot 40 minuten op tafel. Af en toe komt er eens een uitzondering voorbij, maar dit kun je heel gemakkelijk zien. Bij elk recept staat namelijk de exacte bereidingstijd aangegeven.  
 • Alle recepten zijn te maken met normale ingrediënten die je overal kunt kopen. Ook bij jouw favoriete supermarkt om de hoek dus.  
 • Het boek bevat met name veel gewone maar wel echt lekkere recepten voor doordeweeks. Een 'gewone gezonde maaltijd' is immers hetgeen wat het vaakst op tafel moet komen, dus juist daarvoor inspireren we je graag.  
 • Voor ieder moment van de dag zijn er recepten opgenomen in het boek. Om precies te zijn: 64 diners, 8 ontbijtjes, 10 lunches en 18 recepten voor zowel zoete als hartige tussendoortjes.  
 • Alle 100 recepten zijn voorzien van een paginagrote foto, zodat je precies weet wat je gaat maken. Wel zo leuk en vooral lekker om naar te kijken :)  
 • Elk recept is opgedeeld in meerdere duidelijke stappen. Zo zie je precies wat je wanneer moet doen. De ingredientenlijst staat op exact dezelfde volgorde als deze stappen, om het je nog makkelijker te maken.  
 • Bij elk recept staan de exacte voedingswaarden vermeld. We benoemen het aantal calorieën, eiwitten, koolhydraten, vetten en vezels.  
 • Koken uit een boek is toch net wat fijner dan vanaf het scherm van je telefoon of tablet. Dat gaat altijd precies uit wanneer je het niet wilt.  
 • Dit wordt zonder twijfel het kookboek waar je het vaakst uit gaat koken! Leuk, lekker, makkelijk, duidelijk. Het gaat allemaal op voor onze recepten. Dat is toch genieten?  
TOP - Gegrilde zalm
TOP - Zoete scones

Bestel nu ons bestseller kookboek!

Heb jij ook zin om aan de slag te gaan met de 100 meest populiare recepten van Project Gezond? Allemaal toppers die je stuk voor stuk wilt proeven? Bestel dan nu jouw exemplaar van ons kookboek TOP!

De prijs van het boek bedraagt 29 euro. Inclusief gratis verzending.

Hij past precies door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. En maak je geen zorgen: we pakken ‘m stevig in :) 

Actuele status: voldoende voorraad! Bestel je op een werkdag voor 15:00 uur uur dan heb je ons boek de volgende dag in huis! 

Logo iDEAL, creditcard, Bancontact
Klik hier en bestel »