Diner

Pasta met kip, champignons en rucola

Pasta met kip champignons en rucola

Dit heb je nodig (2 personen)

  • 130 gr pasta naar keuze
  • 150 gr kipfilet
  • 250 gr champignons
  • 40 gr rucola
  • 80 gr crème fraîche
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook

Zo maak je het

Bereidingstijd: 15 minuten

  • Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Snij de kipfilet in kleine blokjes en doe er een klein beetje zout en peper op.
  • Snipper de ui, hak de knoflook en snij de champignons in plakjes of stukjes.
  • Bak in een wok of koekenpan de kip, knoflook, ui en champignons gaar. Voeg op het laatst de crème fraîche toe en roer alles goed door elkaar.
  • Giet de pasta af en doe het terug in de pan. Voeg nu de saus en de rucola toe en roer alles goed door elkaar.
  • Maak op smaak met peper en zout.

Voedingswaarde (per persoon)

  • Kcal: 555
  • Eiwit: 31 gram
  • Koolhydraten: 56 gram
  • Vet: 20 gram
  • Vezels: 7 gram

Eet smakelijk!

1 reactie

Laat een reactie achter