Diner Lunch

Pittige groene saus

Een pittige kleurrijke saus, die heerlijk van smaak is. Je maakt ‘m binnen een paar minuutjes klaar en dient ook perfect als dip.

Deze saus past echt perfect bij de quesedillas!

Dit heb je nodig (150 gram)

  • 1 groene paprika
  • 1 groene jalapeño
  • 1 teentje knoflook
  • 10 gr koriander
  • 5 ml olijfolie
  • limoensap (naar smaak)

Zo maak je het

Bereidingstijd: 10 minuten

  • Hak de paprika, de jalapeño en de knoflook in stukken.
  • Doe alle ingrediënten samen in een blender of keukenmachine en mix er een gladde saus van.
  • Maak de saus op smaak met peper, zout en limoensap.

Voedingswaarde (per 150 gram)

  • Kcal: 74
  • Eiwit:  1,4 gram
  • Koolhydraten:  7,9 gram
  • Vet:  4,7 gram
  • Vezels: 6,2 gram

Eet smakelijk!

Over de schrijver

Walter

Mag thuis de chef-kok uithangen en doet dat met veel plezier. Eet graag lekker en gezond maar doet niet aan superfoods.

Laat een reactie achter