Chorizo is een Spaanse droge worst met een stevige structuur. Flink gekruid en daardoor een ideale smaakmaker in je gerecht. Maar ook erg lekker voor bij de borrel bijvoorbeeld. Wanneer je de worst tijdens de bereiding van het gerecht goed verwarmt, kan je hem ook gerust eten wanneer je zwanger bent.
Ovenrisotto met chorizo
Risotto die je zo de oven inschuift zonder dat je eerst een half uur staat te roeren. Ideaal dus ook na een dag werken.
Bekijk het recept: ovenrisotto met chorizo.
Spaanse tortilla met chorizo
Deze ei-aardappelpannenkoek maken we op smaak met spinazie en chorizo. Een makkelijk, maar heerlijk voedzaam maaltje.
Bekijk het recept: Spaanse tortilla met chorizo.
Groenteplaat met chorizo
Ideaal zo’n groenteplaat. Alles gaat op de plaat en binnen een half heb jij een complete maaltijd op tafel staan. En doordat het in de oven gaat heb je ook weinig afwas.
Bekijk het recept: groenteplaat met chorizo.
Kip jambalaya met chorizo
Kip jambalaya is een goed gekruid gerecht. Chorizo past daar dus goed bij.
Bekijk het recept: kip jambalaya met chorizo.
Spaanse paella met chorizo en garnalen
Dit Spaanse gerecht maken we compleet met garnalen en pittige chorizo.
Bekijk het recept: Spaanse paella met chorizo en garnalen.
Laat een reactie achter