Wij houden van couscous, het is namelijk snel klaar en op verschillende manieren te combineren. Vaak zie je couscous terug als basis van een maaltijdsalade, maar ook in warme gerechten kan je heel goed couscous gebruiken.
Kippenstoof met pruimen
Een stoof maak je extra lekker door fruit te gebruiken. In deze stoof combineren we kipdijfilet met pruimen.
Bekijk het recept: kippenstoof met pruimen.
Couscous met kip, groente en za’atar
Een lekkere maaltijd boordevol groenten en op smaak gebracht met za’atar kruiden.
Bekijk het recept: couscous met kip, groente en za’atar.
Gevulde paprika’s met couscous
Een heerlijk mengsel om paprika’s mee te vullen. Met als basis inderdaad…couscous.
Bekijk het recept: gevulde paprika’s met couscous.
Kippenstoof met couscous en druiven
In deze stoofschotel combineren we kip met druiven. Extra smeuïg door de crème fraîche.
Bekijk het recept: kippenstoof met couscous en druiven.
Couscous met kip op Marokkaanse wijze
Deze couscous zit boordevol groente die we lekker kruiden met harissa. Zo krijg je extra veel smaak aan dit gerecht.
Bekijk het recept: couscous met kip op Marokkaanse wijze.
Pompoenstoof met kip en couscous
Een stoofschotel met een herfstig tintje zet je op tafel met dit recept. Door de pompoen heerlijk zoet van smaak.
Bekijk het recept: pompoenstoof met kip en couscous.
Ben je toch meer van de salades? Bekijk dan vooral ook de salades met couscous.