Paksoi is het hele jaar verkrijgbaar en in vele gerechten makkelijk te verwerken. Je kunt -op het harde onderkantje na- de hele kool opeten. Je ziet paksoi vaak in de Aziatische keuken. Ook wij hebben een aantal recepten met paksoi voor je.
Rijstnoedels met runderreepjes, paksoi en ketjap
Paksoi in de hoofdrol in deze roerbak. Samen met noedels en runderreepjes die je op smaakt maakt met ketjap zet jij een smakelijk bordje op tafel.
Bekijk het recept: rijstnoedels met runderreepjes, paksoi en ketjap.
Pittige kerriesoep
In deze pittige kerriesoep gebruiken we de stengels van de paksoi voor een lekkere bite.
Bekijk het recept: pittige kerriesoep.
Cannelloni’s met geitenkaas en walnoot
Ook in dit gerecht gaat paksoi. De stengels snijden we klein en vormen het bedje voor de cannelloni’s. De bladeren gaan in de pijpjes pasta.
Bekijk het recept: cannelloni’s met geitenkaas en walnoot.
Chow mein met omelet
In dit recept met gebakken noedels gaan we goed los met kruiden en groenten. Paksoi mag in een Oosters recept wat ons betreft niet ontbreken.
Bekijk het recept: chow mein met omelet.
Ik krijg het recept van de noedels met paksoi en runderreepjes niet geopend
De link staat nu goed bij het recept. Je kunt ‘m nu wel openen.
Ik heb vandaag het boek heerlijke zomer ontvangen en wil er over een week mee beginnen. Mijn vraag is: zijn de diner-recepten die in het boek staan op basis van 1 persoon?
Dat klopt, de hoeveelheden op het menu zijn voor één persoon, bij de recepten staat vermeld voor hoeveel personen het is.
In week 2 in het eerste boek op dinsdag staat tonijn met paksoi en krieltjes. Moet ik dat zien als aardappelen groente en vis??
Via deze link vind je extra informatie over de boeken, hier staan ook de beschrijvingen voor de gerechten zonder recept bij zodat je kunt zien hoe wij het klaargemaakt hebben : https://www.projectgezond.nl/extra-informatie/