Recept inspiratie

Recepten met paksoi

Paksoi is het hele jaar verkrijgbaar en in vele gerechten makkelijk te verwerken. Je kunt -op het harde onderkantje na- de hele kool opeten. Je ziet paksoi vaak in de Aziatische keuken. Ook wij hebben een aantal recepten met paksoi voor je.

Rijstnoedels met runderreepjes, paksoi en ketjap

Paksoi in de hoofdrol in deze roerbak. Samen met noedels en runderreepjes die je op smaakt maakt met ketjap zet jij een smakelijk bordje op tafel.

Bekijk het recept: rijstnoedels met runderreepjes, paksoi en ketjap.

Pittige kerriesoep

In deze pittige kerriesoep gebruiken we de stengels van de paksoi voor een lekkere bite.

Bekijk het recept: pittige kerriesoep.
Pittige kerriesoep

Cannelloni’s met geitenkaas en walnoot

Ook in dit gerecht gaat paksoi. De stengels snijden we klein en vormen het bedje voor de cannelloni’s. De bladeren gaan in de pijpjes pasta.

Bekijk het recept: cannelloni’s met geitenkaas en walnoot.

4 reacties

  • Ik heb vandaag het boek heerlijke zomer ontvangen en wil er over een week mee beginnen. Mijn vraag is: zijn de diner-recepten die in het boek staan op basis van 1 persoon?

    • Dat klopt, de hoeveelheden op het menu zijn voor één persoon, bij de recepten staat vermeld voor hoeveel personen het is.

Laat een reactie achter