Recept inspiratie

Recepten met paksoi

Paksoi is het hele jaar verkrijgbaar en in vele gerechten makkelijk te verwerken. Je kunt -op het harde onderkantje na- de hele kool opeten. Je ziet paksoi vaak in de Aziatische keuken. Ook wij hebben een aantal recepten met paksoi voor je.

Rijstnoedels met runderreepjes, paksoi en ketjap

Paksoi in de hoofdrol in deze roerbak. Samen met noedels en runderreepjes die je op smaakt maakt met ketjap zet jij een smakelijk bordje op tafel.

Bekijk het recept: rijstnoedels met runderreepjes, paksoi en ketjap.

Pittige kerriesoep

In deze pittige kerriesoep gebruiken we de stengels van de paksoi voor een lekkere bite.

Bekijk het recept: pittige kerriesoep.
Pittige kerriesoep

Cannelloni’s met geitenkaas en walnoot

Ook in dit gerecht gaat paksoi. De stengels snijden we klein en vormen het bedje voor de cannelloni’s. De bladeren gaan in de pijpjes pasta.

Bekijk het recept: cannelloni’s met geitenkaas en walnoot.

Chow mein met omelet

In dit recept met gebakken noedels gaan we goed los met kruiden en groenten. Paksoi mag in een Oosters recept wat ons betreft niet ontbreken.

Bekijk het recept: chow mein met omelet.

6 reacties

Laat een reactie achter