Blog Recepten

Verrassende recepten met sinaasappel

Worteltaart met sinaasappelglazuur

Houd je van sinaasappel en wil je met deze citrusvrucht iets lekkers maken? Bekijk dan onze favoriete recepten met sinaasappel in de hoofdrol!

Sinaasappelcake

Cake en sinaasappel zijn dikke vrienden van elkaar. Als je houdt van sinaasappel én cake biedt dit recept de uitkomst! Een frisse cake met een lekker zuurtje. Klein detail: in deze cake gaat geen boter, en toch smaakt ‘ie fantastisch.

Bekijk het recept sinaasappelcake.
SinaasappelCake

Gegrilde zalm met sweet chili en sinaasappel

De sinaasappel in de marinade van de zalm in dit recept is onmisbaar. De smaak van de zalm wordt fenomenaal! Dit is absoluut onze favoriete bereiding van zalmfilet.

Bekijk het recept gegrilde zalm met sweet chili en sinaasappel.
Gegrilde zalm met sweet chili en sinaasappel

Worteltaart met sinaasappelglazuur

Niet gezond, maar wel super mega lekker, deze worteltaart met sinaasappelglazuur. Ook in dit recept steelt de sinaasappel zeker de show. Ideaal om van de genieten wanneer je de 80/20 regel toepast 🙂 Zoals eigenlijk bij alle worteltaarten- en cakes: laat je niet afschrikken door de wortel.

Bekijk het recept worteltaart met sinaasappelglazuur.
Worteltaart met sinaasappelglazuurDit is ons nieuwste kookboek!

Project Gezond boekWe hebben de 100 allerbeste recepten van de afgelopen vier jaar gebundeld in een prachtig hardcover kookboek. Geloof ons: dit is een kookboek waar je wel echt uit gaat koken :)

» Bekijk ons nieuwe kookboek


Over de schrijver

Femke

Laat een reactie achter