Recept inspiratie

Recepten voor muffins

Wij hebben bij Project Gezond een aantal recepten voor muffins. De recepten zijn voor zowel zoete als hartige muffins. Onderstaand staan ze voor je op een rijtje, want zeg nou zelf: muffins maken is toch gewoon ontzettend leuk?!

Yoghurtmuffins met blauwe bessen en amandelschaafsel

Fan van yoghurt met blauwe bes? Dan zijn deze muffins echt wat voor jou. Dit is echt een fantastisch lekker tussendoortje.

Bekijk het recept: yoghurtmuffins met blauwe bessen en amandelschaafsel.
Yoghurtmuffins met blauwe bessen en amandelschaafsel

Havermoutmuffins met frambozen

Verzadigend en lekker fruitig van smaak. Deze muffin heeft het allemaal! Mede door de havermout kun je er lekker een tijdje op vooruit.

Bekijk het recept: havermoutmuffins met frambozen.

Sinterklaasmuffins

We snappen best dat je geen pepernoten kunt gebruiken als het geen ‘Sinterklaastijd’ is, maar je kunt ook prima voor verkruimeld speculaas kiezen. We vinden dat deze topper toch echt wel in dit rijtje thuishoort, want een muffin is een muffin.

Bekijk het recept: Sinterklaasmuffins.
Sinterklaasmuffins

Hartige muffins met ham, kaas en paprika

We schakelen even over op hartig. Ook hartige muffins zijn bijzonder lekker van smaak. Neem bijvoorbeeld deze muffins met ham, kaas en paprika! Mocht je andere groente in huis hebben dan kun je daar ook prima mee variëren.

Bekijk het recept: hartige muffins met ham, kaas en paprika.
Hartige muffins met ham, kaas en paprika

Bacon-ei muffins

Ontbijten met muffins? Ja hoor. Naast ontbijten met pizza en taart is ook de muffin een ontbijtbegrip geworden bij Project Gezond. Zeker een keer maken voor een weergaloos ontbijtje!

Bekijk het recept: bacon-ei muffins.
Bacon ei muffins

Laat een reactie achter