Recept inspiratie

Recepten voor nagerechten

Wanneer je onze menu’s volgt dan moet je er misschien aan wennen dat je niet elke dag een toetje eet. Maar als we ze dan eens op het menu zetten dan pakken we ook flink uit. Onze favorieten hebben we voor je verzameld. Geniet ervan, maar niet elke dag ­čśë

Trifle met rood fruit

Prachtig opgestapeld in een mooi glas steel jij de show met dit lekkere toetje.

Bekijk het recept: trifle met rood fruit.

Cantaloupe met parmaham en muntolie

Parmaham met meloen is al erg lekker. In dit recept geven we de meloen een upgrade door muntolie toe te voegen en de parmaham knapperig te bakken.

Bekijk het recept: cantaloupe met parmaham en muntolie.
Cantaloupe met parmaham en muntolie

Vanilleroomijs

Dit recept vergt wat precisie en geduld. Stop er vooral liefde en geduld in, het is het absoluut waard. Maak dit vanilleroomijs af met een lekkere zelfgemaakte fruitspread.

Bekijk het recept: vanilleroomijs.

Eton mess

Daarentegen mag dit nagerecht lekker rommelig zijn, mess betekent immers ‘rommel’. In grote schalen werd dit dessert opgediend op het Eton college. En daar heeft dit heerlijke gerecht dan ook zijn naam aan te danken.

Bekijk het recept: eton mess.

Smeuïge cheesecake in een potje

Met dit nagerecht maak je zeker weten indruk op he tafelgenoten. Maak ‘m wel opt tijd klaar, anders laat het dessert wat langer op zich wachten.

Bekijk het recept: smeuïge cheesecake in een potje.

Tropische fruitcrumble

Deze crumble kan je ook heel goed met ander fruit maken. In de zomer bijvoorbeeld maken we de crumble graag met rabarber. Het voordeel van deze tropische variant is dat we ‘m met diepvriesfruit maken. En dat is het hele jaar verkrijgbaar.

Bekijk het recept: tropische fruitcrumble.
Tropische fruitcrumble

Aardbeienroomijs

Net als het vanilleroomijs vergt dit recept ook wat tijd en geduld. Maar dan heb je ook wat.

Bekijk het recept: aardbeienroomijs.
Aardbeienroomijs

Ijskoffie

Een kop koffie na het eten is wat ons betreft altijd goed. Maar je koffie een upgrade geven is ook wel eens leuk. Verras je tafelgenoten met deze verfrissende kop koffie.

Bekijk het recept: ijskoffie.
IJskoffie

Herfsttoetje

Lang hoefden we niet na te denken over de naam van dit toetje. Een sappige peer, walnoten, rozijnen afgetopt met kaneel. Kortom, de ultieme herfstbeleving.

Bekijk het recept: herfsttoetje.

Mango ijs

Weinig tijd en toch ijs maken? Het kan! Dit recept bewijst dat je binnen vijf minuten kan genieten van een bakje zelfgemaakt ijs.

Bekijk het recept: mango ijs.

Hangop met aardbeien en balsamico

Dit toetje kost wat voorbereiding omdat we de hangop zelf maken. Nog even een heerlijke aardbeien-balsamicosaus, wat crunchy stukjes pistache en je hebt een bakje vol geluk.

Bekijk het recept: hangop met aardbeien en balsamico.

Sorbet van citroenijs met rode vruchtensaus

Ijs maken kost ook wat meer tijd maar het zo lekker als je het zelf maakt. Dit sorbetijs maak je af met een heerlijk frisse rode vruchtensaus.

Bekijk het recept: sorbet van citroenijs met rode vruchtensaus.

Stoofperen

Wil jij wel genieten maar dan liever met iets minder calorie├źn? Ook dat kan. Stoofperen zijn superfeestelijk en lekker. En iets minder calorierijk dan bovenstaande toetjes. En heb je stoofperen over? Dan maak je er de volgende dag gemakkelijk een smootie van.

Bekijk het recept: stoofperen.

Koffiegranita met roomijs

Dit is een traktatie voor de koffieliefhebbers. De granita maak je zelf, dat kost wel even tijd. Begin dus op tijd met het maken van dit heerlijke nagerecht.

Bekijk het recept: koffiegranita met roomijs.
Koffiegranita met roomijs

Tiramisu

De echte klassieke tiramisu bevat rauwe eieren en alcohol. Deze 2 ingredi├źnten komen in ons recept niet voor maar we weten zeker dat je straks echt geniet van deze heerlijke tiramisu.

Bekijk het recept: tiramisu.
Tiramisu

2 reacties

Laat een reactie achter

­čĹĘÔÇŹ­čŹ│ Psst. Heb jij onze 100 beste recepten al?

X