Zet de servetten, tissues of keukenrol maar vast klaar! Want het lukt je waarschijnlijk niet om dit broodje rookworst zonder...
Lunch
Goulashsoep
Ken jij goulash ook als het Hongaarse stoofgerecht dat je eet met rijst? Toch is dit niet de enige manier waarop goulash gegeten...
Wrap-o-let met bagel kruidenmix
We stellen je vandaag graag voor aan de Wrap-o-let. Een fenomenale combinatie tussen een wrap en een omelet. Voor iedereen die...
Italiaanse ossenhaassalade
Liefhebbers van de Oosterse biefstuksalade en malse ossenhaas opgelet! Voor deze Italiaanse ossenhaassalade hebben we ons laten...
Goedgevulde tomaten-groentesoep met balletjes
Zeg eens eerlijk? Heb jij ook standaard een blik of zak tomaten-groentesoep met balletjes in de voorraadkast staan? Lekker van...
Kip-sambasalade
Het begint bijna een beetje saai te worden. Maar zoals voor eigenlijk elk gerecht kunnen we ook nu weer vol overtuiging zeggen:...
Andijviesalade met gerookte kip en appel
‘Zullen we vanavond andijvie eten?’Je dacht waarschijnlijk direct aan een andijviestamppot of niet? Zeg eens eerlijk...
Rode pesto met geroosterde paprika en zongedroogde tomaat
De basis voor rode pesto is zongedroogde tomaat. Als je zelf pesto maakt kan je variëren met de basisingrediënten en dat is...
Pistoletje parmaham met rode pesto
Italië staat bekend om haar mooie producten. Parmaham en pesto zijn hier goede voorbeelden van. Doe deze twee samen op een vers...
Truffel-eisalade
Hoe maak je van een doodgewoon ei een heerlijk chique gerechtje? Ons antwoord: door er truffel aan toe te voegen. Verse truffel...
Pikante hummus met gegrilde paprika
De twist van de gegrilde paprika in deze hummus smaakt naar meer. Op zich al reden genoeg om het recept een keer te maken. Daar...
Italiaans olijfbrood met zongedroogde tomaat en spek
Tijd en liefde zijn twee ingrediënten die wel in dit brood zitten, maar die je niet terug ziet op de ingrediëntenlijst. Gelukkig...
Tosti met brie, bacon en appelstroop
Kies jij ook liever niet tussen hartig en zoet? Dat hoeft met dit gerecht ook niet. Deze ultieme tosti maakt sowieso dat jij geen...
Gerookte kipsalade met walnoten
In Nederland produceren we jaarlijks zo’n 800 miljoen kilo kaas. Daarmee zijn we één van de grootste kaasproducenten van...
Mosterdsoep met spekjes en bosui
Ben je van plan om uitgebreid te koken voor een groot gezelschap? Maak deze mosterdsoep dan als voorgerecht of tussengerecht...
Frisse rijstsalade met halloumi en limoendressing
Halloumi is een kaas met een eiwitstructuur die ervoor zorgt dat de kaas niet snel smelt. Daarom is deze kaas bij uitstek...
Zomerse fruitspread
Deze zomerse spread is fris-zoet van smaak. Je hebt met een fruitspread een heel ander product te pakken dan met een potje jam...
Club sandwich met geitenkaas
De combinatie van geitenkaas met walnoten en honing doet het eigenlijk altijd goed. Deze clubsandwich geeft je een luxe gevoel en...
Olijventapenade met knoflook en kappertjes
Het blijft ons verrassen hoeveel lekkerder homemade producten smaken ten opzichte van kant-en-klare producten uit de winkel...
Kartoffelsalade
Een smaakvolle salade met makkelijke ingrediënten. Daar wordt iedereen toch blij van? Helemaal nu het barbecueseizoen weer in...
Rijstsalade met gebakken pinda’s en mango
Het leukste aan deze salade is natuurlijk het snijden van de mango. Dat is zo’n prettig klusje. Tenminste, als je het...
Ovenfrittata met groene asperges en feta
Wanneer je wilt afvallen is ei een fijn ingrediënt. Het geeft je namelijk voor een langere tijd een goed verzadigd gevoel. ...
Vissticks met ravigottesaus
Als je deze vissticks één keer gemaakt hebt, koop je ze nooit meer kant-en-klaar. Deze stevige vissticks kruid je geheel naar je...
Zoete aardappelsalade met ontbijtspek en rucola
We zijn altijd op zoek naar lekkere nieuwe recepten. Een voorwaarde daarbij is dat het wel enorm lekker is en praktisch om te...
Couscoussalade met kippendijfilet en perzik
Wat een toffe suggestie mochten we ontvangen van Amanda. Dit recept is een hele mooie aanvulling op onze verzameling...
Soto ajam
Dit recept is een klassiek familierecept. Het is ons ooit eens toevertrouwd en we voelen ons zeer vereerd. Zoals wel vaker het...
Komkommersalade met zilveruitjes en dille
Mini snackkomkommertjes zijn lekker uit het vuistje, maar ze zijn uitermate geschikt voor deze komkommersalade. Van één...
Winterse omelet met champignons en ontbijtspek
Een klassieke omelet met ham en tomaat zouden we bij wijze van spreken elke dag wel lusten. Maar deze meer winterse variant met...
Romige pastinaaksoep met croutons
De pastinaak is een wortelgewas met een anijsachtige smaak. De Romeinen namen dit gewas mee vanuit het Middellandse Zeegebied...
Knapperige kaascroutons
Een simpele salade wordt meteen feestelijk met deze knapperige croutons. Een saaie soep (als die al bestaat) is meteen hip met...