We weten dat jullie, net als wij, toastsalades graag zelf maken. Het is een leuk klusje om te doen en er zitten veel voordelen aan. Zo weet je precies welke ingrediënten er in gaan. Dat zijn er vaak veel minder dan wanneer je de salade in de winkel koopt en dat scheelt je weer een hoop onnodige calorieën. Het grootste voordeel is daarvan: je kan er meer van eten en dus dubbelop genieten. We breiden ons toastsalade assortiment dus graag verder uit met deze oude kaassalade.
Zo maak je het
- Snijd de oude kaas in kleine blokjes.
- Hak de bieslook fijn.
- Meng de Griekse yoghurt, fritessaus en mosterd door elkaar.
- Roer de kaasblokjes en bieslook er goed door heen.
- Maak de salade op smaak met citroensap en peper.
Tips en tricks
- Er zijn verschillende oude kazen te koop. Kies voor deze salade een oude kaas die je lekker vindt, maar ga niet voor een oude brokkelkaas. Deze kan je beter bewaren voor bij de borrel 😉
- Je kan ook plakken of blokjes oude kaas in stukjes snijden als je die nog in huis hebt.

Reacties
5 reactie's op 'Oude kaassalade'
Dia
Waardoor kan ik de mosterd ook vervangen? Ter afwisseling…
Nineke
Project GezondSambal of crispy chili oil is ook erg lekker.
Dia
Heerlijke kaassalade!
Rini Tesselho
Vorige reactie lijkt nergens op. Nogmaals, Ik ga hem/haar zeker gauw maken!
R verhagen de Beer
IK hou ervan steeds weer iets nieuws op tafel te zetten en iedereen te verrassen daarmee.