Recepten

Recepten

Gevulde portobello

Portobello klinkt heel chique… Maar wist je dat een portobello niets meer of minder is dan een grote kastanjechampignon...

Recepten

Bloemkool met een bite

Marianne stuurde ons deze verrassende en vooral lekkere manier om bloemkool te eten. Net even anders dan je gewend bent...

Recepten

Hongaarse potpourri

“Potpourri? Dat is toch van dat geurspul of zo?!” Dat was zo ongeveer mijn eerste reactie toen ik dit recept van...

Recepten

Pasta puttanesca

Pasta puttanesca is een klassiek Italiaans pastagerecht dat altijd kappertjes en olijven bevat. Ansjovis wordt er in de ene regio...

Recepten

Rucolastamppot

Best gek eigenlijk dat we nog helemaal geen rucolastamppot in onze receptendatabase hadden staan. In de eerste plaats is het...

Recepten

Sinaasappelcake

Een cake kun je op heel veel manieren maken. Dat wist ik al. Maar het toevoegen van gepureerde sinaasappels en dadels aan het...

Recepten

Witlofsoep met ham

Soep maken van witlof? Jazeker, dat kan! En het smaakt nog lekker ook 🙂 Dit recept kregen we ingestuurd van Louke. Zij was van...

Recepten

Boerenkoolsoep

Dat je stamppot kunt maken van boerenkool weten we allemaal wel. Maar eigenlijk is dat slechts het topje van de ijsberg. Wat...

Recepten

Appeltaart eierkoeken

Goede en originele recepten zijn altijd welkom. Net als dit heerlijke ideetje voor appeltaart eierkoeken dat werd ingestuurd...

Recepten

Witlofquiche

Witlof is waarschijnlijk niet het eerste ingrediënt waar je aan denkt als je een quiche gaat bakken. Of wel? Toch kan ik je...

Recepten

Gestoofde spitskool

Net als de ingrediëntenlijst en de instructies houd ik ook de intro bij dit recept kort maar krachtig. Soms is er nu eenmaal...