Als je pasta eet ben je al snel geneigd om er kip of gehakt bij te doen. Maar wij kunnen je inmiddels vertellen dat tagliatelle met lekkere malse varkenshaas ook een heerlijke combinatie is.
Zo maak je het
- Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Hak de knoflook fijn.
- Neem een grote kookpan, doe er een eetlepel olijfolie in en fruit de knoflook 2 minuten aan.
- Voeg vervolgens de Italiaanse groente toe en bak deze 4 minuten mee.
- Voeg de gepelde tomaten toe en laat het geheel nog ongeveer zes minuten koken. Prak tijdens het koken (met een spatel) de tomaten in kleine stukken.
- Snij de varkenshaas in plakken van ongeveer 2 centimeter dikte (medaillons) en bestrooi ze met wat zout en peper.
- Bak de medaillons in olijfolie 2 tot 4 minuten per kant, afhankelijk van hoe je ze bereid wilt hebben.
- Giet de tagliatelle af en roer de tomatensaus erdoorheen.
- Schep eerst de tagliatelle met tomatensaus op en leg de medaillons er mooi bovenop.
Eet smakelijk
