Noem het een snackwrap, wrapsnack of gewoon een lekker snackie voor erbij. Deze rolletjes met gerookte zalm en hüttenkäse zijn klein van stuk maar groots in smaak. Perfect voor tussendoor of als borrelhapje als je mensen over de vloer krijgt. Daarnaast staat het leuk op de borreltafel met een prikker erin, is het snel gemaakt en altijd een succes.
Zo maak je het
- Snijd de zongedroogde tomaat en rode ui zo fijn mogelijk. Hak de dille fijn en de hak de kappertjes door.
- Meng de hüttenkäse met de kappertjes, zongedroogde tomaat, rode ui en dille.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Leg de gerookte zalm in plakken op de wrap.
- Verdeel het hüttenkäse-mengsel gelijkmatig over de zalm.
- Rol de wrap strak op.
- Snijd in 6 gelijke hapjes.
Tips en tricks
- Gerookte zalm is ook verkrijgbaar in snippers of stukjes, wat vaak voordeliger is dan plakken.
- Voor het lekkerste resultaat gebruik je verse dille. Maar met gedroogde dille uit een potje lukt het ook.
Eet smakelijk

Reacties
4 reactie's op 'Wrapsnack met gerookte zalm'
Marlot van der Aa
Is dit 52 kcal per hele wrapsnack, of een stukje van de wrapsnack?
Eline Davelaar
Project Gezond52 kcal zijn per stukje van de wrapsnack.
Gm van Leeuwen
De recepten zijn goed en lekker naar bij zo’n recepten zet geitenkaas dat lukt ik niet heb je daar een vervolg voor
Afz gerrie Van Leeuwen
Eline Davelaar
Project GezondAls hoofdregel kan je aanhouden dat je producten altijd kan variëren met een product uit dezelfde productgroep. Je kunt hiervoor gemakkelijk de variatielijst raadplegen: https://www.projectgezond.nl/variatielijst/.