Deze zelfgemaakte hamburgers zitten echt bomvol smaak dankzij alle ingrediënten die erdoor gaan! Hou je van pittig? Gebruik dan gerust wat extra sambal, of voeg wat chilipoeder toe.
Zo maak je het
- Doe alle ingrediënten in een grote kom en kneed alles goed door elkaar.
- Verdeel het gehakt in vieren en maak er eerst stevige ballen van.
- Druk de ballen voorzichtig plat tot hamburgers, zonder dat er ‘scheuren’ in komen.
- Bak de hamburgers in een koekenpan met olijfolie in ongeveer 12 minuten gaar.
Eet smakelijk

Reacties
5 reactie's op 'Zelfgemaakte hamburgers'
Agnes
hoi hoi
Ik vind het ook erg lekker om wat (super fijn gehakt) soepgroente toe te voegen
Tip van de slager 😉
Project Gezond
Dat is inderdaad een leuke tip! Dankjewel 🙂
Mirjam
Vandaag de hamburgers gemaakt! Waren heerlijk! Ik was eigenwijs met de knoflook dus iets meer gedaan. Maar in het vervolg laat ik het zo!!
Echt heerlijk! Alles wat tot nu toe probeer smaakt heerlijk!!
Bedankt Walter en Natalia
Walter
Leuk om te horen! Een beetje eigenwijs zijn moet kunnen vind ik. Soms pakt het goed uit en soms wat minder 😉
Marion
Zelf vind ik h.o.h. gehakt nog te vet en gebruik daarom 2/3 rundergehakt en 1/3 h.o.h. gehakt.