Recept inspiratie

Salades met couscous

Ook zo gek op couscous? Wij begrijpen wel waarom. Je kan er tenslotte alle kanten mee op én het is snel klaar. Daardoor kun je er snel een compleet gerecht mee op tafel zetten. Nog wat inspiratie nodig? Hieronder onze beste couscous salades.

Couscous lunchsalade met kip en ras el hanout

Ras el hanout? Dat is een Marokkaanse kruidenmix van de meest smaakvolle kruiden en specerijen. Heb je dit niet in huis? Ren dan naar de supermarkt en haal een busje. Door deze kruiden krijgt je salade echt een upgrade.

Bekijk het recept hier: couscous lunchsalade met kip en ras el hanout.
Couscous lunchsalade met kip en ras el hanout

Mexicaanse salade met couscous en tomatensalsa

Deze salade is makkelijk van te voren klaar te maken. De smaken komen dan nog beter tot hun recht. Neem je ‘m mee als lunch naar je werk? Dan kun je de knoflook er altijd nog uitlaten om je collega’s tevreden te houden 😉

Bekijk het recept: Mexicaanse salade met couscous en tomatensalsa.

Couscoussalade met geitenkaas en abrikoos

Oké, misschien moet je even wennen aan de combinatie van couscous, geitenkaas en abrikoos. Maar geloof ons, dit is echt de meest lekkere couscous salade die je ooit gaat proeven! Ook als je geen fan bent van geitenkaas dagen we je uit om deze salade toch eens klaar te maken.

Bekijk het recept: couscoussalade met geitenkaas en abrikoos.
Couscoussalade met geitenkaas en abrikoos

Couscoussalade met kippendijfilet en perzik

Lekkere malse kippendijfilet in combinatie met frisse perzik. Een ideale salade voor een een warme zomeravond.

Bekijk het recept: couscoussalade met kippendijfilet en perzik.

Over de schrijver

Nineke

Gezond eten van jong tot oud! Het is absoluut mijn passie om gerechten te bedenken waar het hele gezin van mee kan eten zodat ook kinderen gezond eten als normaal en vooral lekker zien. En het maakt mijn dag goed als ik zie hoe lekker jullie eten van onze recepten! Daarnaast mag ik graag experimenteren met lekkere vegetarische recepten, maar eet wel graag een stukje vlees op z'n tijd.
Naast het genieten van gezond en lekker eten zijn zwemmen en bootcampen favoriete bezigheden, gelukkig kan ik deze twee met elkaar combineren. Je kunt me dus met regelmaat vinden in het zwembad.

Laat een reactie achter