Project Gezond - Vegetarisch

VEGETARISCH

Eet jij volledig vegetarisch of vind je het fijn om zo nu en dan een 'vegadag' in te lassen? Dit boek is goed nieuws voor je!

Je vindt er namelijk ruim 70 overheerlijke vegetarische recepten in. Deze recepten hebben we verwerkt in 8 complete weekmenu's waarin we je exact vertellen wat (en hoeveel) je mag eten, om af te vallen of om op gewicht te blijven.

Gemakkelijk afvallen, altijd lekker!
Of je nu wilt afvallen of gewoon gezond wilt eten, één garantie heb je bij Project Gezond: je eet elke dag lekker! Dat is voor ons namelijk altijd het belangrijkste uitgangspunt.

Een aantal toprecepten uit dit nieuwe boek...

Broodje vegaburger

Broodje vegaburger

Noedelsoep met curry en kokos

Noedelsoep met curry en kokos

Fried rice

Fried rice

Pita met pulled jackfruit

Pita met pulled jackfruit

Bruschetta met burrate en gegrilde paprika

Bruschetta met burrata en gegrilde paprika

Champignonrisotto

Champignonrisotto

Pittige eiersalade

Pittige eiersalade

Smeuïge cheesecake in een potje

Smeuïge cheesecake in een potje

Vlechtbrood met oude kaas en rode ui

Vlechtbrood met oude kaas en rode ui

7 redenen waarom jij dit boek absoluut wilt hebben:

Wellicht vraag je jezelf af of dit boek wel iets voor jou is. Dat kan! Al hopen we dat de selectie van recepten hierboven je al aardig over de streep heeft getrokken. We geven je graag nog 7 andere goede redenen waarom jij dit nieuwe boek absoluut niet wilt missen:

01

Elke dag lekker eten, eenvoudig afvallen

Gezond eten is belangrijk. Maar lekker eten net zo goed! Bij het ontwikkelen van onze recepten en dagmenu's hebben we dan ook altijd hetzelfde uitgangspunt: wat we ook doen, het moet altijd lekker zijn. En in de meeste gevallen gezond.

02

Duidelijke recepten, met prachtige foto's

Van elk recept staat een paginagrote foto in het boek. Zo zie je precies wat je gaat koken. De instructies bij de recepten zijn duidelijk en volledig. Daarnaast is elk recept voorzien van een aantal praktische tips om het koken nog leuker en/of makkelijker te maken.

03

Compleet uitgewerkte dagmenu's

Elk dagmenu bestaat uit 6 verschillende eetmomenten. Zo weet je exact wat je gedurende de dag mag eten. De hoeveelheden staan duidelijk vermeld, zodat je hier nooit over hoeft te twijfelen.

Elk dagmenu is er bovendien in 4 verschillende calorievarianten. Op de eerste pagina's van het boek leggen we je exact uit hoe je kunt bepalen welke calorievariant past bij jouw (afslank)doelen.

04

Superhandige boodschappenlijstjes

Elk weekmenu is voorzien van een handige boodschappenlijst. Hierop zie je exact per categorie (bv. groente & fruit) welke producten je allemaal nodig hebt.

05

Heel veel variatie en flexibiliteit

De dag- en weekmenu's zijn zo gevarieerd mogelijk opgezet. Niets is verboden, bijna alles wat je kunt verzinnen komt weleens voorbij op het menu. Ook een wijntje en ook een lekker stukje chocola op zijn tijd.

06

Geschikt voor het hele gezin

We houden er rekening mee dat er in veel gevallen een partner en eventueel kinderen mee-eten. Alle recepten zijn dan ook geschikt voor het hele gezin, zodat iedereen mee kan eten. Dubbel koken is dus absoluut niet nodig.

07

Onbeperkt support van onze specialisten

Onze gewichtsconsulenten staan altijd klaar om met je mee te denken en je van een persoonlijk advies te voorzien. Stuur een e-mail en je ontvangt binnen twee werkdagen - meestal al binnen een paar uur - een inhoudelijk reactie. We helpen je maar al te graag om je doelen te bereiken!

Vegetarisch - shakshuka

Wat je verder mag verwachten van dit nieuwe boek

  • Je gaat 0,5 tot 1 kilo per week afvallen. Natuurlijk is dat een gemiddelde, maar in de praktijk zien we dat pakweg 90% van de mensen dit resultaat behaalt.  
  • Er is voldoende ruimte om zelf te variëren met de exacte ingrediënten die je gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van groente en fruit voor een andere soort die je lekkerder vindt dan de soort die op het weekmenu staat. Dit is prima mogelijk.  
  • Het hele gezin kan lekker mee-eten omdat je gewoon normale (en vooral lekkere) recepten kookt.  
  • Alle boodschappen die je nodig hebt zijn in elke supermarkt te koop. Dus ook in jouw favoriete winkel.  
  • We werken met gangbare producten die je voor een normale prijs kunt kopen. Je wekelijkse uitgaven aan boodschappen zullen niet of nauwelijks veranderen.  
  • Project Gezond is niet koolhydraatarm, eiwitrijk, vetarm, vetrijk etc. We proberen zo dicht mogelijk bij de maaltijden te blijven die de 'gemiddelde Hollander' dagelijks eet. Dat is hoe wij onze methode zelf het liefst beschrijven.  
  • Het resultaat dat je met Project Gezond behaalt is blijvend! Dit is alles behalve een crashdieet. Eigenlijk is het überhaupt geen dieet. We leren je simpelweg een nieuwe manier van gezond en lekker eten die je met het grootste gemak de rest van je leven volhoudt.
Vegetarisch - gebruik weekmenu's

VEELGESTELDE VRAGEN

Vragen? Wij hebben antwoorden!

Is dit boek alleen om af te vallen?

Nee, je kunt het boek ook gebruiken om simpelweg gezond te eten. Of om je behaalde streefgewicht gemakkelijk vast te houden.

Project Gezond is een programma dat je in eerste instantie kunt gebruiken om af te vallen, maar daarna is het simpelweg een hele leuke manier van gezond eten.  

Kan ik zo nu en dan nog een wijntje drinken?

Absoluut. Er staat zelfs elke week op vrijdag en zaterdag een 'drankje naar keuze' op het weekmenu. Dit mag gerust een wijntje zijn, of een ander (alcoholisch) drankje dat je graag drinkt. Zoals gezegd: genieten vinden we bij Project Gezond ook belangrijk! 

Niet iedereen zou evenveel moeten eten en drinken toch?

Dat klopt! Daarom maken wij al onze weekmenu's in maar liefst 4 verschillende calorievarianten. Op de eerste pagina's van het boek helpen we je aan de hand van eenvoudige tabellen om te bepalen welke calorievariant bij jou past.

Kan ik de menu's ook alleen doordeweeks volgen?

Dat is zeker mogelijk. Het effect is - afhankelijk van wat je in het weekend eet en drinkt - natuurlijk wel minder groot. Toch zijn er veel mensen die Project Gezond op deze manier volgen en er hele mooie resultaten mee behalen.  

Hoeveel val ik af met Project Gezond?

Reken gemiddeld op 0,5 tot 1 kilo per week. Er zijn mensen die veel sneller afvallen, maar dat is niet de standaard. Hoe geleidelijker je afvalt, des te makkelijker het is om dit gewichtsverlies vast te houden. Bovendien val je met een tempo van 0,5 kilo per week, al ruim 6 kilo af in 3 maanden tijd.

Is dit boek specifiek voor vegetariers?

Nee, beslist niet. Ook wanneer je 'slechts' af en toe een vegadag houdt, kun je dit boek perfect gebruiken. We laten je graag zien hoe je deze vegadagen zo gezond en culinair mogelijk kunt invullen.  

Is dit wel te combineren met mijn werk?

Ja! We gaan er vanuit dat je de doordeweekse lunches meeneemt naar je werk. En daarom maken we die doorgaans niet al te ingewikkeld.

Werk je in het weekend? Dan is het aan te raden om de dagen van het menu te wisselen. Het doel is dat je de weekenddagen (zaterdag en zondag) van het weekmenu zoveel mogelijk op je vrije dagen volgt, omdat we de uitgebreidere recepten op deze dagen hebben ingepland.  

Staan de recepten uit dit boek ook online?

Dat verschilt. We hebben speciaal voor dit boek 36 nieuwe recepten ontwikkeld. Deze staan echt uitsluitend in dit nieuwe boek. En komen ook niet online te staan.

De andere recepten staan wel op onze website, maar hebben we ingezet omdat ze vegetarisch zijn en té lekker om niet te gebruiken in de weekmenu's.

Tevreden PG'ers aan het woord

Caroline

"Mensen zeggen dat ik er 20 jaar jonger uitzie. Zo voel ik mij ook! En ik eet lekkerder dan ooit. "

- Caroline, 39 jaar (halveerde haar gewicht met de recepten en weekmenu's van Project Gezond)

Mandy

"Het voelt niet als een dieet en dat is het ook niet. Nu eet ik gewoon normaal en het is zó makkelijk!"

- Mandy, 32 jaar (haar kids vragen steevast of er weer uit 'het boek' gegeten wordt.

Berry

"De weegschaal had het bij het rechte eind. Met zo weinig inspanning en opoffering zo’n grandioos resultaat."

- Berry, 42 jaar (had geen hoge verwachting maar boekte een enorm resultaat)

BESTEL NU - GRATIS VERZENDING

Bestel nu jouw exemplaar!

De prijs van dit boek bedraagt slechts 29 euro.

En dan bezorgen we ‘m ook nog eens helemaal gratis bij je thuis. Hij past precies door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. En maak je geen zorgen: we pakken ‘m stevig in :) 

Voor die investering van 29 euro euro krijg jij meer dan 70 heerlijke vegetarische recepten, die zijn verwerkt in 8 complete weekmenu’s. Een aankoop waar je nog jarenlang plezier van zult hebben, daar zijn wij van overtuigd. 

Klik op de groene knop hieronder om direct jouw exemplaar te bestellen.


Actuele status: voldoende voorraad!
Bestel je op een werkdag voor 15:00 uur uur dan heb je ons boek de volgende dag in huis!

Meerdere exemplaren bestellen is toegestaan!

Logo iDEAL, creditcard, Bancontact