Rauwkost op zich is best lekker. Toch krijgen we regelmatig te horen dat het op den duur een beetje saai wordt. Voor ons een signaal om de keuken in te duiken, want Project Gezond moet wel een feestje blijven natuurlijk 😉
Deze klassieker is één van de dressings die we voor jullie gemaakt en geproefd hebben. Hopelijk krijgt het eten van rauwkost nu weer een gouden randje.
Ben je nog niet overtuigd? Probeer dan deze eens of deze 🙂
Dit heb je nodig (30 ml)
- 20 ml olijfolie
- 5 ml witte wijnazijn
- mespunt mosterd
- mespunt honing
- takje platte peterselie
Zo maak je het
Bereidingstijd: 10 minuten
- Meng de olijfolie met de wijnazijn.
- Voeg de mosterd en honing toe en roer goed door.
- Hak de peterselie (zeer) fijn en meng door de dressing. Proef goed en maak verder op smaak met peper en zout.
Tips en tricks
- Voeg gerust meer peterselie toe aan de dressing als je dat lekker vindt.
Voedingswaarde (per 30 milliliter)
- Kcal:Â 170
- Eiwit:Â 0,1 gram
- Koolhydraten:Â 0,9 gram
- Vet:Â 18,3 gram
- Vezels:Â 0,3 gram
Laat een reactie achter