Met vis kan je eindeloos variëren. Je kunt het verwerken in een soep, ovenschotel, curry of ander visgerecht. Maar ook een stukje vis bakken en naast je aardappels en groente eten is erg lekker. Daarnaast is vis ook nog eens gezond voor je. Waarom dus niet kiezen voor vaker vis op tafel? Met deze recepten heb je voldoende inspiratie om elke keer een smakelijk stukje vis op tafel te zetten.
Tonijnsteak
Tonijn heeft eigenlijk niet veel nodig. In dit recept hebben we gekozen voor een Aziatisch tintje. Bak ‘m vooral niet te ver door, dan komen de smaken het beste tot hun recht.
Bekijk het recept: tonijnsteak.
Zalm shaslicks
Deze spiesjes kan je in de pan bakken maar op de barbecue krijgen ze wel net dat extra smaakje eraan.
Bekijk het recept: zalm shaslicks.
Kibbeling met remouladesaus
Kies voor kibbeling goede vis, dat komt de kwaliteit van je kibbeling absoluut ten goede. En de zelfgemaakt remouladesaus maakt het helemaal af.
Bekijk het recept: kibbeling met remouladesaus.
Gegrilde zalm met sweet chili en sinaasappel
Neem de tijd om de zalm te laten marineren. Dat zorgt voor een extra intense smaak aan je stukje zalm.
Bekijk het recept: gegrilde zalm met sweet chili en sinaasappel.
Kabeljauw met een krokant korstje
Dit stukje kabeljauw smaakt erg lekker bij je AVG’tje. Door het krokante korstje lekker veel smaak.
Bekijk het recept: kabeljauw met een krokant korstje.
Pittige gamba’s
Vol van smaak door de knoflook en peper. Nog lekkerder met een zelfgemaakte whiskey-cocktailsaus erbij.
Bekijk het recept: pittige gamba’s.
Visburgers
Gek op een hamburger? Dan maken we je vast blij met deze lekkere visburger. Lekker op een broodje of bij je avondeten.
Bekijk het recept: visburgers.
Surf en turf
Kan je vandaag niet kiezen tussen vlees of vis? Met dit recept hoeft dat ook niet, vlees en vis gaan uitstekend samen.
Bekijk het recept: surf en turf.
Vissticks met ravigottesaus
Heb jij ook altijd een pak vissticks in de vriezer liggen? Vanaf nu maak je ze zelf. Wel wat meer werk dan dat pak uit de vriezer halen, maa zoveel lekkerder. En vergeet vooral de ravigottesaus niet om lekker in de dippen.
Bekijk het recept: vissticks met ravigottesaus.
Zalmburgers
Deze burgers zijn extra smaakvol omdat je als basis zalm gebruikt. Naast smaakvol zijn ze ook nog eens heel mooi van kleur. En de smaak? Die is fantastisch.
Bekijk het recept: zalmburgers.