Een stukje vlees maakt de maaltijd af. En wil je niet elke keer hetzelfde stukje vlees dan hebben wij nog wel een aantal lekkere recepten voor je. Zo wordt je maaltijd nooit saai.
Kip cordon bleu
Een mals stukje kipfilet gevuld met ham en kaas. Dit komt bij vast vaker op tafel te staan.
Bekijk het recept: kip cordon bleu.
Beef Chimichurry
Kan jij wel wat pit aan? Dan valt deze chimichurry vast wel bij jou in de smaak.
Bekijk het recept: beef Chimichurry.
Jouw nieuwe favoriete gehaktbal
Is woensdag bij jou gehaktdag? Wanneer je dit recept eenmaal hebt gemaakt weten we zeker dat je wel vaker in de week een lekker balletje op tafel zet.
Bekijk het recept: jouw nieuwe favoriete gehaktbal.
Italiaanse kiprollade met gremolata
Wil je echt uitpakken met een vleesgerecht? Maak dan deze heerlijke kiprollade.
Bekijk het recept: Italiaanse kiprollade met gremolata.
Souvlaki
Deze lekkere vleesspiesjes brengen je meteen terug naar zomerse sferen. En helemaal wanneer je ze bakt op de barbecue. Ondertussen de tzatziki maken en dippen maar.
Bekijk het recept: souvlaki.
Beenham met honing-mosterdmarinade
Beenham lijkt misschien heel ingewikkeld om perfect te maken, maar met onze tips wordt het een heel simpel karweitje om een perfecte beenham te serveren.
Bekijk het recept: beenham met honing-mosterdmarinade.
Griekse varkenshaasspiesjes met paprika, ui en tzatziki
Nog zo’n heerlijk spiesje wat je kan klaarmaken op de barbecue. Maar ook in de pan heel goed te bereiden.
Bekijk het recept: Griekse varkenshaasspiesjes met paprika, ui en tzatziki.
Malse ossenhaas met rode wijnsaus
Feestdagen, iets te vieren of gewoon uitgebreid koken voor je gasten? Met dit recept maar je zeker indruk.
Bekijk het recept: malse ossenhaas met rode wijnsaus.
Citroen chickenwings
Deze kippenvleugels zijn lekker fris van smaak door de citroen. E door het zuur van de citroen wordt het vlees ook nog eens heel erg mals.
Bekijk het recept: citroen chickenwings.
Saltimbocca
Nog zo’n lekker ‘feestdagenrecept’. Heerlijke kalfsschnitzels omhuld met rauwe ham met een botersaus met salie. Op en top genieten.
Bekijk het recept: saltimbocca.
Hawaiispiesen met cajundip
Een lekkere frisse spies met ananas die je dipt in een dipsaus met cajun. Zo komen alle smaken goed tot hun recht.
Bekijk het recept: Hawaiispiesen met cajundip.
Kip piri-piri
Een lekker pittig stukje kip maak je door er kip piri-piri van de maken. Kan jij de echte piri piri pepers vinden? Dan worden ze echt lekker pittig.
Bekijk het recept: kip piri-piri.
Varkenssaté met huisgemaakte pindasaus
Een lekker sateetje gaat er altijd wel in. Je maakt het vlees lekker op smaak en serveert het met een goede pindasaus.
Bekijk het recept: varkenssaté met huisgemaakte pindasaus.
Rijkgevulde rundvleeskroketten
Krieltjes, groente en een lekker kroketje. Wat ons betreft een heerlijke maaltijd om van te genieten na bijvoorbeeld een dagje uit. De kroketten kan je heel goed van te voren maken en invriezen.
Bekijk het recept: rijkgevulde rundvleeskroketten.
Satéschnitzel
De satésaus voor deze schnitzel maak je ook zelf. Daardoor kan je hem zo pittig maken als je zelf wil. Met een lekker krokant korstje eromheen.
Bekijk het recept: satéschnitzel.
Krokante kipnuggets
Als je deze kipnuggets eenmaal hebt gemaakt dan ga je nooit meer voor een kant en klare variant.
Bekijk het recept: krokante kipnuggets.
Turkse kebab
Deze spiesjes smaken lekker zo van de barbecue maar ook bij je AVG’tje zijn ze erg lekker.
Bekijk het recept: Turkse kebab.
Surf en turf
Kan je vandaag niet kiezen tussen vlees of vis? Met dit recept zet je gewoon beide op tafel.
Bekijk het recept: surf en turf.
Oosterse kippendijenspiesjes
Onze favoriete spiesjes. Lekker met malse stukje kippendij in een heerlijke marinade.
Bekijk het recept: Oosterse kippendijenspiesjes.
Kipfilet in roomsaus
Serveer deze heerlijk malse kipfilet met krieltjes en lekkere groenten en je zet een echte feestmaaltijd op tafel. Wat meer haast maar toch genieten? Serveer de kip in roomsaus dan met rijst of pasta.
Bekijk het recept: kipfilet in roomsaus.
Varkenshaas met brie en spek
Malse varkenshaas omhuld met spek en afgetopt met brie. Loopt het water je al in de mond?
Bekijk het recept: varkenshaas met brie en spek.
Chickenwings in yoghurtmarinade
Maak van deze lekker kippenvleugels gerust een grotere portie. Ze zijn namelijk ook erg lekker bij de borrel.
Bekijk het recept: chickenwings in yoghurtmarinade.
Lamskoteletjes met honing-tijmsaus
Deze lamskoteletjes zijn heerlijk zacht van smaak door de honing-tijmsaus.
Bekijk het recept: lamskoteletjes met honing-tijmsaus.
Oosterse varkenshaasspies
Heb jij alle spiesjes al geprobeerd van dit lijstje? En vielen ze in de smaak? Dan weten we zeker dat je deze ook wel kan waarderen.
Bekijk het recept: Oosterse varkenshaasspies.
Kipfilet uit de oven met mozzarella, tomaat en pesto
Een ideaal recept als je weinig tijd hebt maar wel net wat meer op tafel wil zetten dan een gewoon kipfiletje. En in de tijd dat het in de oven staat maak je de rest van je maaltijd klaar.
Bekijk het recept: kipfilet uit de oven met mozzarella, tomaat en pesto.