Tussendoortjes & snacks

Waterijsje met mango en kokosmelk

Fruitige waterijsjes

De combinatie van sinaasappelsap en mango is op zich al exotisch. Voeg daar een vleugje kokos aan toe en je zou haast gaan dansen in een stro rokje ;-)!

Dit heb je nodig (twee ijsjes)

  • 60 ml sinaasappelsap (1 grote perssinaasappel)
  • 50 gr mango
  • 20 ml kokosmelk (6% vet)

Zo maak je het

Bereidingstijd: 5 minuten + 3 uur invriezen

  • Pers de sinaasappel uit.
  • Snijd de mango en doe samen met de sinaasappelsap in de blender.
  • Voeg de kokosmelk toe en blend tot een gladde massa.
  • Giet het mengsel in de ijsvormpjes en zet in de vriezer voor minimaal 3 uur.

Tips en tricks

Voedingswaarde (per persoon)

  • Kcal: 35
  • Eiwit: 0,5 gram
  • Koolhydraten: 6,4 gram
  • Vet: 0,6 gram
  • Vezels: 1,3 gram

Eet smakelijk!

Over de schrijver

Natalia

Natalia heeft twee passies: lekker & gezond eten en hardlopen. Is geen prinses in de keuken, maar geniet des te meer van de kookkunsten van Walter. Lust van kleins af aan geen melk, ei en vis, maar leert dit steeds meer te waarderen door verschillende recepten te blijven proberen. Gek op boerenkool, fruit en risotto. Loopt soms een rondje extra hard, wanneer ze chocola heeft gesnoept of heeft geborreld met paprikachips en een wijntje ;-)

Laat een reactie achter