De combinatie van sinaasappelsap en mango is op zich al exotisch. Voeg daar een vleugje kokos aan toe en je zou haast gaan dansen in een stro rokje ;-)!
Dit heb je nodig (twee ijsjes)
- 60 ml sinaasappelsap (1 grote perssinaasappel)
- 50 gr mango
- 20 ml kokosmelk (6% vet)
Zo maak je het
Bereidingstijd: 5 minuten + 3 uur invriezen
- Pers de sinaasappel uit.
- Snijd de mango en doe samen met de sinaasappelsap in de blender.
- Voeg de kokosmelk toe en blend tot een gladde massa.
- Giet het mengsel in de ijsvormpjes en zet in de vriezer voor minimaal 3 uur.
Tips en tricks
- Gebruik ijsvormpjes waar ongeveer 60 milliliter vloeistof per stuk in kan. Als je ‘die van de Ikea’ hebt, zit je sowieso goed 😉
- Probeer ook eens ons verfrissend sinaasappel waterijsje, waterijsje met aardbeien en munt of ons thee-ijsje met citroen.
Voedingswaarde (per persoon)
- Kcal:Â 35
- Eiwit:Â 0,5Â gram
- Koolhydraten:Â 6,4Â gram
- Vet:Â 0,6 gram
- Vezels:Â 1,3 gram
Laat een reactie achter