Lunch

Wrap met rosbief (lunch)

Wrap met rosbief (lunch)

Wat? Geen intro?!

Die vind je hier 🙂

Dit heb je nodig (één persoon)

  • 1 wrap
  • 50 gr rosbiefplakjes
  • 20 gr zongedroogde tomaat
  • 10 gr rucola
  • 10 gr mierikswortel (potje)
  • 10 gr alfalfa

Zo maak je het

Bereidingstijd: 5 minuten

  • Smeer de wrap in met mierikswortel en beleg met de plakjes rosbief.
  • Snijd de zongedroogde tomaat in kleine stukjes en verdeel samen met de rucola en alfalfa over de wrap.
  • Strooi er zout en peper over en rol stevig op.
  • Zet de wrap vast met een prikker.

Tips en tricks

  • Verwarm de wrap eventueel voor.
  • Mierikswortel vind je in een potje in het schap bij de sauzen en mosterd.
  • De smaak van de mierikswortel is erg dominant. Friszuur, maar ook bitter. Gebruik eerst een klein beetje. Je kunt later naar smaak meer toevoegen.

Voedingswaarde (per persoon)

  • Kcal: 261
  • Eiwit: 17,6 gram
  • Koolhydraten: 26,7 gram
  • Vet: 8,7 gram
  • Vezels: 3,5 gram

Eet smakelijk!

Over de schrijver

Walter

Mag thuis de chef-kok uithangen en doet dat met veel plezier. Eet graag lekker en gezond maar doet niet aan superfoods.

Laat een reactie achter