We stellen je vandaag graag voor aan de Wrap-o-let.
Een fenomenale combinatie tussen een wrap en een omelet. Voor iedereen die niet kan kiezen tussen deze twee: vanaf nu hoeft dat dus ook niet meer. Het resultaat is namelijk verrukkelijk.
Ga jij voor de zoute bacon of de vegetarische versie met avocado? We zijn benieuwd naar jouw favoriet!
Dit heb je nodig (één wrap-o-let)
- 2 eieren
- 0,5 tomaat
- 50 gr komkommer
- 1 wrap (40 gr per stuk)
- 30 gr bacon (of 0,25 avocado)
- 30 gr geraspte kaas
- 10 gr rucola
- 5 gr bagel kruidenmix
Zo maak je het
Bereidingstijd: 15 minuten
- Klop de eieren los.
- Snijd de tomaat en komkommer in dunne plakjes.
- (Snijd de avocado in dunne plakjes.)
- Verhit een klein scheutje olie in een koekenpan. Giet de eieren in de pan.
- Druk de wrap in het ei en draai de wrap meteen om.
- Bak de wrap-o-let aan één kant en draai het geheel dan om.
- Leg de bacon en kaas er bovenop en draai dan weer om. Zet het vuur iets zachter zodat de kaas aanbakt tot een krokant laagje.
- Haal uit de pan en leg op een bord met de bacon en kaas naar boven.
- Verdeel eerst de rucola en dan de tomaat, komkommer, (avocado) en bagel kruidenmix over het geheel.
- Klap de wrap-o-let dubbel en hij is klaar om op gegeten te worden.
Tips en tricks
- Kies een koekenpan waar de wrap precies in past. Dat is een pan van 24 centimeter doorsnede 😉
- Een combinatie van bacon én avocado is ook erg lekker. Hou er dan wel rekening mee dat de wrap-o-let meer calorieën bevat.
Voedingswaarde (per wrap-o-let bacon/avocado)
- Kcal: 537
- Eiwit: 25 gram
- Koolhydraten: 32 gram
- Vet: 35 gram
- Vezels: 4 gram
Snel klaar, voedzaam en erg lekker!
Leuk recept!