Recept inspiratie

Zelf gehaktballen maken

Woensdag = gehaktdag. Wat ons betreft kan een gehaktbal altijd, daar hoeft het geen woensdag voor te zijn. Dus wanneer staat er bij jou weer een balletje op tafel?

Jouw nieuwe favoriete gehaktbal

Dit is echt jouw nieuwe favoriete balletje gehakt. Twijfel je daar nog aan? Haal snel gehakt en ga aan de slag! O ja, ook in een klein formaat zijn ze heerlijk bij de borrel.

Bekijk het recept: jouw nieuwe favoriete gehaktbal.
Jouw nieuwe favoriete gehaktbal

Pittige gehaktballetjes

Deze kleine gehaktballetjes hebben we lekker op smaak gebracht met chilisaus. Mag het voor jou nog iets pittiger zijn? Voeg sambal toe aan het gehakt en je maakt ze zo pittig als jij aankan 😉

Bekijk het recept: pittige gehaktballetjes.
Pittige gehaktballetjes

Kipgehaktballetjes

Ook van kipgehakt maak je de lekkerste ballen. De smaak en structuur zijn net weer even anders dan van de normale half-om-half bal. Deze knapperige snack is zeker het proberen waard!

Bekijk het recept: kipgehaktballetjes.
Kipgehaktballetjes

Indische gehaktballetjes

Deze balletjes rollen zich om in een heerlijke saus. Perfect voor bij de borrel, maar ook niet te weerstaan bij een bord noedels met wokgroente.

Bekijk het recept: Indische gehaktballetjes.

Gehaktballetjes in tomatensaus

In Spanje weten ze wel hoe ze lekkere gehaktballetjes maken. Je vindt deze balletjes op de kaart als albondigas. Lekker bij de borrel of bij je avondeten.

Bekijk het recept: gehaktballetjes in tomatensaus.

Spaghetti met tomatensaus en gehaktballetjes

Draai jij graag één (of meer) van onze toppertjes hierboven bij je groente en aardappels? Dat is absoluut een goed idee. Wij doen graag nog een suggestie voor als je zin hebt in een pastagerecht én gehaktballen. Deze spaghetti met tomatensaus en gehaktballetjes is geliefd onder onze leden. Probeer jij ‘m ook een keer?

Bekijk het recept: spaghetti met tomatensaus en gehaktballetjes.Spaghetti met tomatensaus en gehaktballetjes

Gehaktballetjes in satésaus

Koop jij wel eens een blik met balletjes in satésaus? Vanaf nu maak je ze eenvoudig zelf en veel lekkerder dan de blikvariant. Smaakvolle gehaktballetjes in zelfgemaakte satésaus.

Bekijk het recept: gehaktballetjes in satésaus.
Gehakballetjes in satesaus

Laat een reactie achter

👨‍🍳 Psst. Heb jij onze 100 beste recepten al?

X