Blog

Geniet!

We vallen maar gelijk met de deur in huis. Dit is de laatste blog die wij schrijven voor DEEN magazine. Na twee jaar, 24 blog en heel veel tips en adviezen hebben we met zijn allen besloten dat het een mooi moment is om te stoppen.

Normaal gesproken draaien onze artikelen met name om handige afslanktips en weetjes over gezond eten en lekker koken. Maar omdat dit onze laatste blog is en al die gezellige feestdagen voor de deur staan houden we het dit keer wat luchtiger.

We willen je eigenlijk maar één tip geven: geniet! Van de feestdagen, van de mensen om je heen en uiteraard ook van lekker eten.

Kies bewust wat je wel en niet wilt eten en houd je porties in de gaten. Dan ben je al een heel eind op de goede weg. Wees niet te streng voor jezelf. In ieder geval niet elke dag.

Grootse (afslank)plannen voor 2018?

Dan hebben we ook goed nieuws voor je. Ons eerste echte boek is sinds enkele weken te koop. Ruim 200 pagina’s dik, met 8 complete weekmenu’s, 40 recepten en alles wat je moet weten over afvallen met heerlijk eten.

De ideale manier om die kerstkilo’s of ander overtollige kilo’s lachend kwijt te raken. Wil jij 2018 graag goed beginnen en met je gewicht en gezondheid aan de slag? Ga dan zeker even naar www.projectgezond.nl/boek

Tot slot

We bedanken iedereen voor het lezen van onze artikelen. En uiteraard bedanken we DEEN voor het plekje dat we twee jaar lang hebben gekregen in dit magazine.

Met veel plezier hebben we de maandelijkse blogs geschreven en we hopen dat we je ermee hebben kunnen helpen en inspireren!

Natalia en Walter

Deze blog hebben we geschreven voor De DEEN. Het magazine van DEEN Supermarkten. Elke maand verschijnt er een nieuwe editie van De DEEN met daarin ook een blog van ons.

Over de schrijver

Natalia

Natalia heeft twee passies: lekker & gezond eten en hardlopen. Is geen prinses in de keuken, maar geniet des te meer van de kookkunsten van Walter. Lust van kleins af aan geen melk, ei en vis, maar leert dit steeds meer te waarderen door verschillende recepten te blijven proberen. Gek op boerenkool, fruit en risotto. Loopt soms een rondje extra hard, wanneer ze chocola heeft gesnoept of heeft geborreld met paprikachips en een wijntje ;-)

1 reactie

Laat een reactie achter