Over ons

Project Gezond is in 2015 opgericht door Natalia en Walter Rakhorst. Op deze pagina lees je meer over het ontstaan van Project Gezond en daarna stellen Natalia en Walter zich allebei kort voor.

Hoe is Project Gezond ontstaan?

In 2015 heeft Natalia besloten om (net als Walter) zelfstandig ondernemer te worden. Als gewichtsconsulente wil ze mensen gaan helpen met afslanken. In eerste instantie was het de bedoeling om dit door middel van één op één advies te doen. Maar na een paar avonden brainstormen kwamen we stukje bij beetje op een ander idee.

Een online programma voor iedereen die wil afvallen en op gewicht wil blijven met gezond en lekker eten!

Afslanken en op gewicht blijven werkt voor iedereen hetzelfde. Om af te vallen moet je net iets minder eten dan je dagelijkse caloriebehoefte en om vervolgens op gewicht te blijven kun je gewoon het aantal calorieën eten dat jouw lichaam dagelijks nodig heeft.

Daarnaast is het belangrijk dat je van alle belangrijke voedingsstoffen (eiwitten, koolhydraten, vetten en vezels) voldoende binnenkrijgt.

Maar waar gaat het bij veel mensen dan mis?

Veel mensen hebben geen idee hoeveel calorieën ze op een dag mogen eten. En de mensen die het wel weten vinden het met name lastig om een menu te maken dat lekker is EN het juiste aantal calorieën (en voedingsstoffen) bevat.

En dat is exact wat wij met Project Gezond doen.

Wij helpen jou om inzichtelijk te krijgen hoeveel calorieën je mag eten om af te vallen of op gewicht te blijven.

Vervolgens krijg je van ons elke week een lekker en gezond weekmenu toegestuurd. Dit weekmenu komt in vier varianten (1.250, 1.500, 1.800 en 2.100 calorieën), zodat jij de variant kunt kiezen die past bij het aantal calorieën dat jij per dag wilt eten.

Natalia haar kennis over voeding en afslanken gecombineerd met Walter zijn passie voor koken levert elke week een gezond en lekker weekmenu op dat iedereen kan volgen.

Waar doen we het voor?

Wij vinden het allebei belangrijk om iets te doen wat we echt leuk vinden. Maar nog belangrijker vinden we het om waardevol te zijn voor andere mensen. We willen iedereen laten zien dat je heel goed kunt afvallen met gezond en lekker eten.

Je hoeft absoluut niet de hele dag door trek te hebben en je hoeft ook geen afslankpillen te eten of shakes te drinken om af te vallen.

Wij zijn tevreden als jij tevreden bent! Wij willen elke dag onze mailbox vol zien stromen met succesverhalen en iedereen helpen om zijn of haar doel te behalen. Daar doen we het voor!

Natalia stelt zichzelf voor…

“Ik heb er best lang over gedaan om te ontdekken wat ik echt leuk vind om te doen. Toen ik mijn studie Rechten heb afgerond werkte ik al voor een hypotheekadministratiekantoor en had ik niet de ambitie om jurist te worden. Daarom ben ik lekker blijven zitten waar ik zat.

Een aantal jaar later was ik het ‘kantoorleven’ toch wel een beetje zat en besloot ik iets anders te gaan doen. Ik ging aan de slag als winkelmanager bij Etos.

Tijdens mijn werk verbaasde ik mij elke dag weer over de enorme hoeveelheid afslankpillen, repen en shakes die over de toonbank gingen.

Het was bijzonder om te zien wat mensen allemaal doen (en betalen) om af te vallen. Al die mensen vertelden mij hetzelfde verhaal. Ze hadden al van alles geprobeerd om af te vallen, maar niets hielp! En dat terwijl er eigenlijk een hele makkelijke manier is. Namelijk gewoon gezond en lekker eten.

Van nature help ik graag mensen en die drang speelde ook hier weer op. Maar ik kon moeilijk zeggen: “Weet je wat jij moet doen? Je moet gewoon gezond en lekker gaan eten!”

Daarom wilde ik graag meer leren over voeding en afvallen en besloot ik de opleiding voor gewichtsconsulente te gaan volgen. De leerstof was enorm interessant met als gevolg dat ik al heel snel examen kon gaan doen.

Ik ben bij de eerste poging direct geslaagd en mag mijzelf gediplomeerd gewichtsconsulente noemen. Daarnaast ben ik ook drogist, dit diploma haalde ik toen ik bij Etos werkte.

Met Project Gezond kan ik precies doen wat ik leuk vind. Mensen helpen met een onderwerp waarin ik zelf enorm geïnteresseerd ben.”

Walter stelt zichzelf voor…

“Sinds 2005 ben ik zelfstandig ondernemer. Ik begon ooit in de financiële sector, maar kwam er al snel achter dat ik veel meer interesse had voor websites, online marketing en social media. Daarom heb ik mijzelf stukje bij beetje omgeschoold en ben ik sinds 2008 ‘internet ondernemer’.

Dit leidde er overigens ook toe dat ik mijn studie Bedrijfskunde nooit heb afgemaakt. Ik had zoveel plezier in het ondernemen dat ik mijn studie elke keer weer uitstelde. Daarom heb ik in 2014 besloten om mijzelf uit te schrijven en er officieel mee te stoppen.

Ik ben gek op koken en op het maken van lekkere nieuwe combinaties. Thuis speel ik voor chef-kok en dat doe ik met veel plezier. We gaan ook graag uit eten om nieuwe gerechten te ontdekken. En omdat het lekker en gezellig is natuurlijk 🙂

Daarnaast heb ik een foodblog gehad, waarmee ik ook heb mogen schrijven voor jamiemagazine.nl. Ik vond het enorm leuk om nieuwe gerechten te bedenken, ze te fotograferen en erover te schrijven.

Toen Natalia besloot om ook voor zichzelf te beginnen leek het mij onwijs leuk om dit samen te gaan doen. We hadden er al vaker over nagedacht om samen iets op te starten maar Project Gezond is echt 100% iets voor ons! We kunnen allebei doen wat we leuk vinden en daarnaast kunnen we mensen echt helpen.

Dat blijkt nu al uit alle enthousiaste (bedank)mails die we krijgen!”

192 reacties

 • Wat een enthousiast setje zijn jullie. Wat mij op valt is dat je bij jullie week menu zoveel mag eten. Is het menu voor man en vrouw?

  • Wat leuk om te horen 🙂 Het voorbeeld-weekmenu is een gemiddeld weekmenu. De nieuwe weekmenu’s die vanaf woensdag beschikbaar zijn komen allemaal in drie varianten. Die varianten verschillen van elkaar in het aantal calorieën dat je binnenkrijgt op een dag. Op die manier kan iedereen dan het weekmenu kiezen dat het beste past bij zijn of haar caloriebehoefte en doelstelling (afslanken of op gewicht blijven).

   • Hallo Walter , wat een goed concept en met zo veel variatie. Ook is het fijn dat op woensdag zo ik lees, de nieuwe weekmenu’s komen. Ik die nl op donderdag boodschappen. Kan ik me per direct aanmelden? En krijg ik dan ook morgen de weekmenu’s voor volgende week? Ik hoor het graag! Groeten Christel Kurz

  • Wat een mooi boek.en lekker.ik heb allen een vraag.wij mijn man en ik eten tussen de middag warm.kan ik dat om zetten in lunch savonds en diner smidags? En ik kan niet tegen uien in ver band met P.D S.
   Gr Geeske

 • Hoi ik ben debby 38 jaar en loop ook steeds tegen de lamp met mijn gewicht! Met dit week menu hoop ik dat het wel gaat lukken. Bedankt alvast

 • Jullie komen enthousiast en eerlijk over en ik hoop dat jullie project slaagt.
  Het artikel is goed leesbaar, zonder geheimzinnig te doen.
  Ik ben benieuwd wat jullie nog meer in petto hebben.
  En zal me ook eens buigen over het weekmenu waar alles toch uiteindelijk om draait. Vr.groet van Nel

 • Hallo Walter Rakhorst,
  Toen ik je naam zag dacht ik, verroest, dat zal toch niet de zoon van Aalt en Willy zijn? Als het zo is, doe je ouders de hartelijke groeten! Vroeger kwamen we elkaar tegen op verjaardag,je Moeder heeft mij geleerd kaarten te maken, ik denk dat de wereld maar klein is.Wij wonen al 17 jaar in zuid-Spanje. Hartelijke groeten ,Riet Iprenburg-Ploeg.

 • Is het misschien een optie om ook 1 persoons hoeveelheden erbij te zetten? De meeste gerechten zijn 4 persoons..k maak altijd te veel of de verhoudingen kloppen niet ?

  • Die vragen hebben we de laatste dagen al vaker gehad, je bent dus niet de enige 😉 We zijn aan het kijken hoe we dit het beste kunnen gaan aanpakken zodat het voor iedereen duidelijk en overzichtelijk blijft.

 • hoi ik ben per toeval op jullie site terecht gekomen maar ben erg enthousiast. het is alleen jammer dat ik al een paar keer jullie weekmenu heb proberen te downloaden maar krijg geen reactie op mijn e-mail van het weekmenu. toch ben ik erg geïnteresseerd omdat juist de fantasie ontbreekt om recepten te maken die binnen de calorieën valt. vandaag ga ik de pasta met kip proberen. Ben heel benieuwd(die heb ik via deze site gevonden)laat weten als het lekker is.

  • Ik kan helaas geen mail van jou vinden in onze mailbox. Maar, ik heb je inmiddels een mail gestuurd met het complete weekmenu zodat je ermee aan de slag kunt.

 • Ik ben nu de 4de dag bezig en het voelt goed,ben benieuwd of ik zaterdag resultaat zie op de weegschaal. Ik zie nu al uit naar het weekmenu van volgende week:-)
  Als dit nou eens helpt spring ik een gat in de lucht!!

 • Natalia en Walt . Ik wel jullie heel graag bedanken voor de recepten. Ik ben nu ook 4 dagen bezig en tot nu toe zijn de recepten van jullie heel lekker. Was niet zo van apart eten, Maar deze smaken heel goed groetjes van een vrouw van 67

 • Hallo!

  Erg fijn dat weekmenu. lekker volgen zonder zelf na te hoeven denken over gezond en lekker eten. Praktisch,top! Zou daarom graag willen weten of er een vervolg op is (week 2,3 etc.) En hoe ik daar aan kom?

  Groetjes danique ?

  • Hoi Danique. Ik zie dat je inmiddels zelf al hebt ontdekt hoe je aan de nieuwe weekmenu’s komt 😉 Welkom bij het Project Gezond programma. Wij vinden het leuk dat je erbij bent!

 • Hoi,
  Ik geloof niet in alle rage’s van deze tijd maar zo als jullie het aanbieden spreekt me erg aan.
  Gewone voedingsmiddelen uit de gewone winkel voor de gewone mens.
  Ben erg benieuwd hoe het gaat verlopen, zal je op de hoogte houden!

  groetjes anita

 • Hallo Natalie en Walter. Jager bekijken van het menu hebben besloten om met volle moed te beginnen! Het ziet er goed, gezond en lekker uit! Ik heb alleen 1 vraag wat ksn een vervanger zijn voor filet anerican want daar heb ik persoonlijk helemaal niets mee…groetjes Vivian

  • Filet americain kun je goed vervangen voor magere vleeswaren zoals bijvoorbeeld rosbief, rookvlees, achterham of gerookte kip.

 • Wat een ongelofelijk goede aanpak! En zo goed bezig met de juiste keuzes maken! Een voorbeeld voor mensen die veel te lang in hun gevestigde patronen blijven zitten. Ik bewonder de moed om iets vanuit het hart te gaan doen. En dan ook nog eens samen. Dit kan alleen maar slagen! Ik doe in elk geval lekker mee met het week menu. Grt Sandra

 • Hoi hoi, ik kwam op Facebook jullie weekmenu tegen. Wij ( mijn man, onze dochter en ik) gaan maandag starten!! We zullen zien hoe het gaat..

 • Ik volg al 2 jaar de eetwijze GOK oftewel grip op koolhydraten,het werkt super maar vind het steeds moeilijker om vol te houden.
  Ik zie bij jullie dat je juist veel moet eten,ik durf het bijna niet omdat ik bang ben dat ik dan juist weer aan ga komen.Helaas begint de overgang(ben 46) invloed te krijgen op mijn figuur en zoek ik naar een goede en gezonde oplossing hiervoor.

 • Ik snap nog niet helemaal hoe je de vervolgmenu’s kunt ontvangen. Maar week 1 ziet er goed uit!! Duidelijk ook hoe jullie eea uitleggen!

 • Wat een leuke recepten en ze zien er ook goed uit met die mooie foto’s!
  Vraagje: het zijn gratis weekmenu’s, maar het is wel jullie werk. Hoe gaat dat dan? Is het voor 1 week en moet je daarna abonnement nemen of bepaald bedrag betalen ?
  Groetjes Inge

  • Het klopt inderdaad dat we één weekmenu gratis weggeven. Als je vervolgens elke week een nieuw weekmenu (en onze ondersteuning) wilt ontvangen kun je lid worden van Project Gezond.

   • Hoi walter.zijn er al resultaten bekend van mensen die met jullie weekmenu aan de gang zijn gegaan.net als vele heb ik al verschillende manieren geprobeerd om af te vallen.maar steeds kwam ik na weer gewoon te eten, weer meer aan..het lijkt me wel een menu om vol te houden.gr bepke

 • Vandaag weer vol goede moed begonnen. Was even de weg kwijt. Afgelopen nacht tijdens mijn nacht dienst kwam het besef weer dat op deze manier de overtollige kilo’s er nooit afkomen. Vanaf de lunch weer het week opgepakt.

 • Het menu ziet er goed uit, je kan nog best veel eten.
  Ik kan het jammer genoeg niet volgen ivm lactose-intolerantie. Hoop dat jullie ook een lactose-vrije variant gaan maken.
  Succes!

 • Een prettige bijkomstigheid: Mijn nagels groeien weer!
  Mijn leven lang bijt ik nagels.
  Maar wanneer ik aan het lijnen ben, krijg ik mooie nagels.
  Ik ben nu 5 weken bezig met P.G. en heb 10 mooie sterke nagels.
  En ook al 4 Kilo afgevallen van de 10 die er af moeten.
  IK BEN ZÓ BLIJ.!

 • Mooi weekmenu dat jullie hebben samengesteld en ik denk dat het voor veel mensen een uitkomst is als hulp bij gewichtsverlies. Helaas is het voor mij niet zo geschikt omdat ik zoveel mogelijk koolhydraten e a suikers moet beperken (ben geen diabeet) en ook geen melkprodukten mag. Dus geen brood, aardappels, zoete vruchten.

  • Ik lust geen melk en reageer ook allergisch op melk en yoghurt. Eet nu alpro yoghurt. Kan ik de melk vervangen door alpro yoghurt? Dit is nl. De reden dat ik twijfel of ik hieraan zal beginnen.

   • Je mag zeker koemelkproducten vervangen voor sojaproducten. Amandelmelk of rijstmelk zijn ook goede vervangers.

  • Nee, wij hebben op dit moment nog geen specifieke menu’s voor vegetariërs. Wellicht in de toekomst, maar dat kan ik niet beloven 😉

 • Hallo natalie en Walter ik heb jullie week menu bekeken en het ziet er erg goed uit. Ik ga de tips uitproberen.Jullie horen nog van me. Hopelijk helpt het bij gewichtsverlies. Alvast bedank. Een vriendelijke groet van merlien.

 • Mag ik jullie harstikken bedanken voor jullie recepten ik ben al een tijdje op zoek naar deze hulp als je op bepaalde site, s komt vragen ze meteen een hoop geld voor hulp dit is super dat jullie dit zo doen
  ik heb fibromyalgie dus sporten is niet altijd een optie voor mij wandel wel geregeld
  maar dit vind ik geweldig super bedankt

  • De recepten zien er smakelijk en gevarieerd uit. Ik ben nu 3 weken koolhydraten-arm ah eten. Dit begint me te vervelen, dus ga ik morgen boodschappen doen voor jullie benadering. Ik wil 5 kg. kwijt binnen 2 maanden, dwz van 65 kg. weer terug naar 60 kg. Mijn gewicht van voor de overgang. Ik hoop dat ik dit menu volhou.
   Alvast bedankt,

   groeten,
   Mirjam

 • Hallo Walter,
  Ik sta ’s morgens laat op (tussen 9 en 10 uur ). Ik ontbijt dus laat. Is het dan beter om mijn tussendoortje van de ochtend over te slaan?

  • Hoi Marja. Dat hoeft niet perse. Aangezien je later opstaat ga je waarschijnlijk ook later naar bed en ben je dus ongeveer even lang wakker als iemand die om (bijvoorbeeld) 7 uur opstaat. Je kunt dus ook het tussendoortje van ’s ochtends gerust nemen. Eventueel op een ander moment van de dag, dat mag ook gewoon.

  • Hoi Olga. Ons gratis weekmenu geeft daar een heel goed beeld van. Ik raad je aan om dat te downloaden en eens te proberen 🙂

 • Hoi Walter.

  Ik wil graag jullie week menu gaan volgen.
  Maar nu heb ik een vraagje. Uit mijn berekening kwam.1.160 welke week menu kan ik nu het beste volgen?

  Groetjes femke

  • Hoi Femke. Als ik het goed begrijp is jouw caloriebehoefte dus 1.660 per dag. Bij deze relatief lage behoefte adviseren wij vaak om geen 500 meer ongeveer 300 tot 350 Kcal aan aftrek te hanteren. Jij zou dan uitkomen op zo’n 1.300 tot 1.350 Kcal per dag. Dit kun je bereiken door het menu van 1.500 Kcal te volgen en daarvan de tussendoortjes te halveren.

   Ook kun je op brooddagen een belegde boterham (is ongeveer 125 Kcal) minder eten. Verder kun je bijvoorbeeld wat minder rijst, pasta, aardappels etc. opscheppen. Als je van alles net een beetje minder neemt kom je heel goed in de buurt. Het komt (gelukkig) niet heel precies allemaal. Daarmee bedoel ik dat het niet heel belangrijk is of je 50 Kcal meer of minder binnenkrijgt per dag.

 • Hoi ,ik wil graag jullie week dieët volgen maar helaas.qua groente lust ik alleen komkommer en ijsbergsla… hoe kan ik het anders doen.? De rest lust ik wel.

  • Als je echt alleen komkommer en ijsbergsla lust wordt het wel lastig om onze menu’s te volgen. Misschien kunnen onze recepten je helpen om toch ook andere groente te gaan waarderen 😉

 • Goedemorgen,

  ik ga vanaf vandaag met goede moed jullie menu uit proberen. Heb al veel geprobeerd, maar ik moet zeggen dat dit er veel belovend uit ziet. Ik heb er zin in en laat nog even weten aan het einde van de week wat mijn bevindingen zijn!

  Groet Esther

 • Hoi Walter, ik heb diabetes type 2 en ben erg voorzichtig met zout, suiker en vet. Kan ik jullie recepten gewoon gebruiken???

  • Dat kan ik helaas niet voor jou persoonlijk inschatten. Ik raad je aan om dit te bespreken met je huisarts of diabetesverpleegkundige.

 • Ik mis de hoeveelheid koolhydraten per portie en dat is wel belangrijk voor mij als Diabetes (2) patient misschien dat jullie dat nog bij de menus kunnen vermelden

 • Hoi vraagje,

  Gebruiken jullie in het weekmenu volle producten( geen 20 plus kaas en magere yoghurt) maar gewoon half volle??

 • Hoi Walter & Natalia,

  Ook ik ben heel erg blij met jullie week menu’s . Er mogen best wel aardig wat kilootjes af bij mij en het begin is er.
  Ik volg het 1500 maar met de berekening zag ik dat het er 1300 moet zijn en dat doe ik dus ook. Nu staat er sinds
  deze week 1250 wat is handiger dat ik deze volg of toch die van 1500.
  Mijn man vindt de menu’s ook erg lekker (hij hoeft beslist niet af te vallen)en we eten nu dingen die we zelf nooit gekookt zouden hebben zoals gisteren de Roti die was erg lekker. En toch vind ik het wel een beetje moeilijk als je voor twee kookt hoeveel je dan op je bord moet doen bij bv de pasta en de stampotten enzo heb je hier een tip
  voor .

  • Hoi Marjo. Als je de recepten voor twee personen bereid kun je de maaltijden gewoon door twee delen met opscheppen. Dit hoeft uiteraard niet met de weegschaal erbij. Een klein schepje meer of minder zal niet het grote verschil maken 😉

 • Hoi,

  Ik heb het weekmenu bekeken en de gerechten die er op staan lijken mij wel lekker. Het valt mij wel op dat er alleen hartige tussendoortjes op staan (behalve fruit). Ik ben een echte zoetekauw en de gedachte dat ik geen koekje of chocolaatje meer kan nemen bij de thee schrikt mij wel erg af.
  Ik heb gelezen dat er een variatielijst is. Kan je dan wel kiezen voor bijvoorbeeld een koekje ipv bijvoorbeeld de kipkerriesalade op komkommer?
  Ik hoor heel graag iets terug van jullie.

  • In het gratis weekmenu staan inderdaad alleen hartige tussendoortjes. In de wekelijkse menu’s die wij maken nemen we ook regelmatig een zoete snack op. Bijvoorbeeld een stukje chocola, muffin, pepernoten, kerstkransje etc.

 • Hallo wat superleuk dat ik dit onder ogen kreeg via een vriendin. En dat jullie echt zo’n mooi werk verrichten. Ik heb wel een vraagje. Ik heb een gastric bypass gehad en ben 40 kilo afgevallen waardoor eindelijk mijn diabetes weg is. Toch krijg ik ondanks mijn kleine maagje trek in lekkere zoete dingen en is hef moeilijk om er niet asn toe te geven. Ik word er zelfs goed beroerd van maar toch pak ik het af en toe. Maar ivm mijn diabetes niet terug te willen krijgen wil ik goed gezond eten. Maar hoe en wat te nemen dat vind ik het moeilijkste. Ik mag eigenlijk gewoon alles masr omdat ik 6 x daags beetjes moet eten zit ik met wat neem ik. Mss kunnen jullie mij n tip geven…ik weet n blokje kaas enz. Maar verder blijft t moeilijk…vriendelijke groet plonie

  • Wat goed dat je zoveel bent afgevallen!
   Je zou bijvoorbeeld een handje noten kunnen nemen. Zelf neem ik weleens de studentenhaver als ik zin in zoet heb, door de rozijntjes heb je net even dat zoete smaakje. Heb je ons gratis weekmenu al eens geprobeerd? Hierin staan alle maaltijden en ook tussendoortjes die verantwoord (en lekker natuurlijk ;-)) zijn.

  • We hebben al veel tevreden leden inmiddels. Om erachter te komen of het voor jou ook werkt, adviseer ik je om het gratis weekmenu te proberen. Veel succes 🙂

 • Nu ik heb de knoop doorgehakt. Ik heb mij ingeschreven, ik heb vroeger heel wat diëten gevolgd en heel wat pillen en drankjes genomen om afgevallen. In het begin hielp het wel maar ik kon het niet volhouden en het koste kapitalen. Maar nu heb ik me echt voorgenomen om het vol te houden. Nee ik ga het echt doen.
  Ik weeg nu 109 kilo en ik wil potverdorie onder de 100 komen .
  Dus hartelijk dank dat je mij daar bij gaat helpen.

 • jullie doen het goed wat marketing betreft hoor! Ik moest er wel om lachen …. ik zat net jullie mailtje van enkele weken terug te lezen toen ik opeens een nieuw berichtje kreeg. Van jullie! En je ziet het…..het werkt wel want ik heb me toch maar ingeschreven en zit nu al meer dan een uur te lezen in alle leuke stukjes en recepten die jullie op de site hebben staan. Goed gedaan hoor.

 • Ik heb een uitdaging voor jullie! Wanneer komt er een vegetarisch/veganistisch weekmenu?
  Ik ben hier al lang naar op zoek, ik heb ook een op maat gemaakt programma van Sonja Bakker geprobeerd maar ook hun weten niet hoe vegetarisch werkt. Vaak wordt er gezegd: je kunt vis/vlees weglaten en een vleesvervanger gebruiken, volgens mij krijg je dan voedingsstoffen tekort. Ik ben benieuwd of jullie dit aandurven.

  • Hoi Yvonne. Bedankt voor je suggestie 🙂 Het is niet dat we het niet aandurven, maar toch gaan we het niet doen. Onze focus ligt simpelweg niet op vegetarisch. We plaatsen zo nu en dan wel vegetarische recepten, maar een compleet vegetarisch menu kun je van ons niet verwachten. Sorry.

   • Hoi Walter,

    Wat jammer, ik dacht eindelijk iets gevonden te hebben wat goed voelt voor mij, wij denken ongeveer hetzelfde…..

 • Hai….ik heb het menu gedownload, ziet er goed uit! Maar hoe kom ik aan de recepten??
  En ik lust bepaalde dingen echt niet!! Bv tomaat, avocado en zalm…wat kan ik dan gebruiken?

  Groetjes lianne

  • Fijn te horen dat het er lekker uit ziet! De recepten staan op de website. Het ligt er een beetje aan in welk recept je iets wil vervangen, tomaten vervangen in de lasagne wordt wat lastig ;-). Maar zalm kun je vaak prima vervangen door een ander stukje vis.

 • Vandaag lid geworden want ik heb vorige week het weekmenu via facebook gedownload en dat spraak me wel aan. Aangezien ik voor mijzelf altijd even tijd nodig heb om aan het idee te wennen dat ik weer op mijn lijn moet letten. Begin ik 1 februari . Maar ik zie het zonnig in want het zag er allemaal lekker uit. Ik ben heel benieuwd en ik hou jullie op de hoogte.

 • Dag Debby en Walter, jullie weekmenu bekeken. Ik gebruik geen melkproducten en geen vlees, eieren minimaal. Kun je me adviseren hoe ik het menu kan aanpassen? Hoor graag van jullie, Luc

  • Melkproducten kun je eventueel vervangen voor amandelmelk of sojaproducten. Dit kan natuurlijk ook voor vlees. Je kunt ook noten toevoegen aan je maaltijd ter vervanging voor vlees. En ik weet niet of je wel vis eet? Dit is natuurlijk ook een prima vleesvervanger 🙂

 • hallo !! Leuk groepjes over menu !!
  Ben ik nog tevreden over kilo ..was eerste 66’3 en nu eindelijk 63 kilo !! Maar niet veel af !! Ik voel beter ?. Ik ben klein dus zorgt ik niet zoveel af ..tot 61 kilo dan ben ik blij mee . Geen spijt van ?.
  Bedankt … Fijne dag
  Fresia

 • Een prima dieet voor diabetes (type 2) patiënten omdat er 6x per dag een eetmoment is. Ben in oktober 2015 begonnen en nu 16 kg kwijt. Na 10 jaar insuline spuiten ben ik nu “insulinevrij”! Huisarts en diabetesverpleegkundige zijn zeer te spreken over dit “dieet”. Een aanrader voor suikerpatienten!

 • Hoi Walter en Natalie,

  Via via ben ik bij jullie terecht gekomen.
  Een collega vertelde me vol trots over een heerlijk recept van jullie wat hij die avond ervoor had klaargemaakt.Hij vertelde me dat hij al enkele weken bezig was en in tijden niet zo lekker had gegeten! Ik werd nu toch wel erg nieuwsgierig en heb toen jullie gratis weekmenu gedownload. Jeetje wat mag je veel eten zeg en ook aan de avonden hebben jullie gedacht, heerlijk!
  Ik tob ook al een aantal jaren met behoorlijk overgewicht en ben gelijk lid geworden en begin a.s. maandag.
  Ik vind het een grote plus dat er een “kant en klaar gezond” menu is waar ik me aan moet houden en dat ik zelf niet meer uren hoef na te denken of ik wel aan genoeg punten kom, of calorieën moet tellen of allerergst s’avonds nagelbijten op de bank moet zitten zoals met andere diëten!
  Nee heerlijk hoor gewoon opvolgen wat er op het menu staat!
  Ik heb er zin in en kan niet wachten tot het maandag is!

  Groetjes Astrid

  • Wat leuk om te lezen Astrid! En welkom bij Project Gezond 🙂 Hopelijk bevalt het jou net zo goed als je collega. En als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt dan weet je ons te vinden.

 • hallo, dank je wel voor het gratis weekmenu, ik ben er erg blij mee, Ik heb nu ook alle stappen doorlopen voor de recepten, en dit alles gedeeld op facebook, maar er komt geen bericht over de recepten van dit weekmenu , ik heb het nog niet mogen ontvangen. .

  hartelijke dank.

  • Leuk dat je lid bent geworden! Je ontvangt alle informatie (en login-gegevens) direct na je aanmelding in je mailbox 🙂 Stuur gerust even een mailtje als je nog ergens hulp bij kunt gebruiken.

 • Hallo,

  Wat een fantastisch initiatief, dit was echt iets waar ik naar op zoek was. Vorige week door mijn zus op het spoor gezet van jullie programma, geweldig!
  Afgelopen week het gratis menu mogen ontvangen. Morgen gaan mijn man en ik beginnen! We hebben er beiden veel zin in. Er moet bij ons allebei aardig wat kilo’s af.
  Nu is het wel zo dat mijn man meer calorieën (2200 programma) mag dan ik (1800 programma)
  Vanaf volgende week zou ik graag lid willen worden, maar mijn man doet ook graag mee, maar 2 x een abonnement vind ik wel prijzig. Hebben jullie een tip hoe we hiermee om kunnen gaan?

  Groetjes Ingeborg

  • Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent! Het is niet nodig om twee abonnementen af te sluiten. Als je lid bent ontvang je automatisch alle varianten van het menu. Welkom alvast 🙂

 • Hallo,

  vandaag begonnen aan het gratis weekmenu. Wat mag je veel eten zeg. Ik durf het eigenlijk niet allemaal te eten. Bang om aan te komen. Er staan veel lekkere dingen op zelfs mijn dochters worden enthousiast dat is nog nooit gebeurd. Als ik ben afgevallen na dit menu word ik lid.
  Bedankt voor het gratis weekmenu.

  Groetjes Kaat

 • Hallo,
  Wat een mooi concept! ik word spontaan enthousiast, ik heb al zoveel afslank boeken en sites gelezen maar dit lijkt me wel wat.
  Mijn grootste probleem is dat ik weinig groente lust maar daar red ik me over het algemeen wel mee.
  Maar ik zie op het gratis weekmenu ook regelmatig een ei staan… ik lust geen eieren, wat kan je dan al alternatief nemen?
  ik eet wel eens van die banaan pannenkoekjes (2 eieren en een banaan) om toch ei te eten. maar zijn er nog meer manieren om zoiets binnen te krijgen?
  Alvast bedankt voor je antwoord!
  Groetjes Wendy

  • Bedankt voor het mooie compliment. Eieren eet je met name voor de eiwitten en gezonde vetten die erin zitten. Deze kun je ook halen uit bijvoorbeeld avocado, (gerookte) kip, noten, zaden, pitten en (vette) vis. Ook de pannenkoekjes die je noemt zijn een goed idee 🙂

  • Nee, we hebben geen specifieke menu’s voor vegetariërs. Wel kun je het gewone menu volgen en het vlees vervangen voor de gebruikelijke vleesvervangers. Er zijn meer leden die dit doen en hier ook succesvol mee afvallen.

 • Hoi ik zit dit te lezen
  Interessant ga het zeker een week proberen
  Maar ik kan met me telefoon niet zien wat de kosten worden? Als je er mee door gaat?

 • Oops nog ’n vraag

  Hoeveel kost het voedsel dat je aan moet schaffen voor een weekmenu gemiddeld?

  • Dat ligt er heel erg aan in welke winkel je het koopt. De meeste mensen zijn tijdens het volgen van Project Gezond ongeveer evenveel of minder kwijt aan boodschappen dan daarvoor. De eerste weken zul je misschien wat meer producten moeten kopen die je nu niet in huis hebt, maar als je die ‘basisvoorraad’ eenmaal hebt vallen de boodschappen echt heel erg mee.

 • Beste Walter en Natalia,

  Ik heb ongeveer een half jaar mee gedaan aan jullie project en voel me super. Heel erg bedankt voor alle tips en heerlijke recepten en menu’s. Ik ga proberen of het me nu zelf lukt, maar raad iedereen aan om het zeker eens te proberen. Is het niet om af te vallen dan wel voor het heerlijke eten en een gezonde leefstijl! Bedankt voor alles!

  Groetjes Gaby

 • Met PG 13 kilo in 12 weken afgevallen, lekkere recepten en goed te doen met een gezin..iedereen was hier enthousiast. Inmiddels mijn abb. opgezegd omdat ik denk dat ik genoeg handvatten heb gekregen. Bedankt voor alle support via mail en FB…en ik geniet nog lekker van alle recepten

 • Lieve Natalia en Walter,
  Wat een (h)eerlijk enthousiasme straalt er toch van jullie uit! Ik ben nu sinds een paar weken lid van Project Gezond en wat een lekkers zie ik voorbij komen. Super, wat een geweldig concept! Ook de ‘vrienden en vriendinnen’ via Facebook te volgen werkt stimulerend. Via een andere cursus volg ik nu nog een ander voedingsschema, maar die heb ik nu bijna volbracht en ga dan stabiliseren. Dan kan ik écht met jullie fantastische, gezonde en slanke recepten aan de slag om op gewicht te blijven. Ik kan niet bijna wachten!!
  Groetjes Joan

 • Hé Natalie en Walter! Ben superblij met jullie methode ! Ben met wk 35 /2016 begonnen en 20kg kwijt…Dat is geen grapje! Uiteraard moet je zelf ook de knop omzetten en ervoor gaan. Ook meer gaan sporten! Maar de diversiteit van de menu’s is geweldig en de smaken verrassend! Uiteraard hebben wij lidmaatschap verlengd! Grt André Bolluijt

 • Hallo Nathalia en Walter,

  Ik ben een paar dagen bezig met jullie gratis weekmenu. Ik moet zeggen, dat ik de recepten ontzettend lekker vind. Veel variatie en ik probeer allerlei andere vis- en groentesoorten, die ik anders niet zo gauw zo proberen.
  Ik kijk er naar uit om week 2 te gaan volgen.
  Ik had nog wel en vraagje……waarom de zondag staat in de week staat?

 • Hallo, ik ben vandaag lid geworden maar ben coeliakie patiënt. Dus ik eet glutenvrij sinds een paar jaar. Ik ben ook erg gegroeid sinds ik glutenvrij eet. Waarschijnlijk zitten er veel meer calorieën in de glutenvrije producten dus ik moet even kijken hoe ik dit dieet ga toepassen.

  • Welkom! Mocht je er niet uitkomen, mail dan gerust even. We helpen je graag zodat je de menu’s kan volgen!

 • Op zoek naar iets waarbij gewoon kan eten, niet 100 verschillende dingen moet halen die je nooit meer gebruikt en wat afvallen kwam ik via een tip bij Project gezond.
  Na het uitproberen van het gratis weekmenu, enthousiast en mezelf aangemeld.
  Ben een half jaar lid geweest en in die tijd 9,5kilo afgevallen (binnen 3,5mnd), bedoeling was 5 kilo, maar werden er een paar meer.
  Na het half jaar lidmaatschap niet gestopt met eten volgens project gezond, maar zelf doorgegaan met 6x per dag eten en veelal de recepten gebruikt en dagen uit de weekmenu’s die ik verzameld had.
  Een keer gewoon aardappels, groente en vlees op tafel, roept man lief, hebben we niets bijzonders vandaag. 🙂
  Beide genieten we nog steeds van de heerlijke recepten en de kilo’s die er af zijn, zijn ook niet terug gekomen, ondanks dat we af en toe wel smokkelen met iets extra’s.

 • Hallo wat een leuke site! Ik ben sinds maandag begonnen met het gratis dieet en net het boek besteld. Ik zat met het probleem dat ik veel te weinig at en daardoor heel dik/zwaar werd en geen energie meer had. Na 2 dagen het menu te volgen barste ik gelukkig weer van de energie! Hebben jullie nog tips? Want tot nu toe zag ik alleen dingen staan over minder calorieën eten ( maar voor mij is dat dus heel veel meer) .

 • Hi,

  Inderdaad heel leuk hoe jullie dat zo samen zijn gaan doen! Het weekmenu ziet er prima uit. Ik ben alleen nog wat sceptisch, dus wil dit eerst 1 week gaan proberen. Kijken of er dat wat af is?

 • Ik heb het gratis weekmenu ontvangen. Nu zie ik vrijwel elke lunch brood staan. Daar hou ik echt niet van en zeker geen 2 sneden. Is er een vervanging voor?

 • maandag 26-3-2018 begonnen na zoveel te hebben geprobeerd er staan recepten in het weekmenu die ik echt niet lust die ruil ik dan om met een andere dag dat betekent dat ik 2 x het zelfde eet in 1 week betreft dagmenu nu 30-3-2018 blij blij 1,7 kilo lichter kan niet wachten tot het boek binnen komt

 • Hallo,

  Ik heb het 8 weken programma gevolgd. En ben 12 kg afgevallen. Kan ik nu weer van voor af aan beginnen.

  Groetjes
  Hanneke

 • Wat een prachtig boek! Ik ga starten… ik heb een vraag: met welj produkt kan ik melk vervangen bij ontbijt?

 • Ik heb het boek binnen en ga beginnen na het gratis weekmenu. Ik deed hiervoor koolhydraatarm eten dus ik ben benieuwd of ik niet aan ga komen, want ik mag nu zoveel eten. Afwachten en maar gewoon doorgaan. Gaat er daarna wel af hoop ik.
  Superrecepten ben er blij mee.

 • Als er een pistolet als lunch staat, voor hoeveel boterhammen of crackers kun de die vervangen?
  Ook vroeg ik me af of je maaltijden met dezelfde hoeveelheid calorieën kunt uitwisselen. Ben alleen dus iedere dag een compleet andere maaltijd wordt best kostbaar.

  • In plaats van een pistolet kun je twee sneetjes brood met beleg nemen. Je kunt het beste de volledige dag volgen zo weet je zeker dat je alles in de juiste verhouding binnenkrijgt. Wel kun je een dag herhalen om dingen op te maken 🙂

 • Als ik in het menu een product wil vervangen. Kijk ik dan naar dezelfde hoeveelheid calorieën? of kijk je naar de product samenstelling?
  Bijv. rijstewafel kan ik die vervangen door bijv. cracottecracker van Lu of ander soortgelijke cracker

  • Ja hoor, dat kan prima. Zolang je binnen dezelfde productgroep blijft en let op de calorieën dan kun je dit prima vervangen.

 • Jaaa! Dit is wat ik wil! Ik haaaaat dieeten of ingewikkelde weekmenu’s met lunches die je onmogelijk mee naar je werk kunt nemen of gerechten waarbij je zo ongeveer een chefkok moet zijn. Dit klinkt echt als een topplan. Gewoon lekker normaal doen, maar wel gezond en afvallen. Nu mijn man nog even enthousiast maken, boek aanschaffen en gaan met die banaan (of ander tussendoortje..) … 😉

 • Ik heb gisteren het boek ontvangen, en ben nu helemaal enthousiast. Eigenlijk wilde ik in mijn vakantie beginnen, maar zo lang kan ik niet wachten! Ik ga vandaag en morgen alle boodschappen halen, en begin maandag! Hopelijk kom ik dan eindelijk van die extra kilo’s af en krijg ik weer wat meer energie.

 • Ik heb het boek gisteren binnen gekregen en ga maandag beginnen. Ziet er allemaal heerlijk uit. Heb alleen de vraag hoe kan ik uitrekenen hoeveel calorieën ik mag hebben.

 • Beste luitjes,

  Met veel belangstelling jullie site doorgelezen. Zelf ben ik met en dieet tussen de 1200 en 1400 kcal bezig. Op eigen houtje en houd alles bij in een app, maar heb meer behoefte aan iets gestructureerds 🙂
  Ik ben enorm benieuwd hoe jullie je dagmenu’s indelen d.m.v. macro’s (KH, Eiwit, Vet).
  Gebruiken jullie daar een bepaald percentage/gram voor?
  Jullie gratis menu heb ik gedownload. Dat ziet er alvast vetgoed uit! Nou ja, ik bedoel met goede vetten uit haha.

  • Een goed dagmenu moet qua calorieën zijn opgebouwd uit 40 tot 45% koolhydraten, 25 tot 35% vet en 20 tot 35% eiwit.

 • Hallo Natalia en Walter, ik heb jullie boek binnen en we zijn nu 3 dagen opweg. Wij vinden dat je veel mag eten en het kookboek is een plaatje. Mooi vorm gegeven en duidelijk geschreven, onze complimenten. We volgen gewoon de dag menu’s en we hopen hiermee weer op een gezond gewicht te komen. Ik volg jullie nu ook op instagram en zal regelmatig foto’s plaatsen van wat wij eten. Vriendelijke groet,
  Ria en Frans

 • Ben nu 3 weken bezig en al 2 kg kwijt.
  Fijn boek lekker eten.
  Hoop snel een tweede boek van jullie met weer lekkere recepten te kunnen aanschaffen.
  Zie er naar uit.

  Succes allen

 • Beste Nathalie en Walter,

  Jullie boek ziet er heel mooi uit en de recepten van het voorbeeld weekmenu lijken mij heerlijk. Ik zou graag met jullie boek willen beginnen maar heb nog een vraag! Ik zie in het voorbeeldmenu heel veel variatie en dat spreekt mij erg aan! Echter woon ik alleen en raken verse producten bij mij snel over de datum omdat het soms binnen een week niet op komt. Is dit boek geschikt voor een eenpersoons huishouden, of is het makkelijk de weekmenu’s hier op aan te passen?

  Ik hoor het graag!

  Groetjes Hilde

  • Je kunt ook wanner je alleen bent de menu’s volgen. De recepten kun je halveren, of je volgt een dag twee keer. Zo kun je alles gemakkelijk opmaken.

 • Hoi Nathalie en Walter,

  Leuke recepten hebben jullie allemaal in het weekmenu staan.
  wat ik mij afvraag, Waarom magere kwark en magere joghurt ipv Volle?
  Ik hoor nl dat Volle produkten beter zijn, zo ook roomboter en 48+ kaas, wat jullie wel gebruiken in jullie menu’s.
  Kunnen jullie dit uitleggen?
  Wat is de verhouding Koolhydraten/Vet/Eiwitten, die jullie gebruiken?

  Groetjes,
  Jacqueline

  • We rekenen met magere yoghurt en kwark omdat dit de meest gegeten producten zijn. Ter variatie kun je prima een keer de volle variant nemen als je je portiegrootte hierop aanpast. Een goed dagmenu moet qua calorieën zijn opgebouwd uit 40 tot 45% koolhydraten, 25 tot 35% vet en 20 tot 35% eiwit.

   • Bedankt voor de reactie! Dan weet ik iig dat magere kwark en yogurt niet slecht zijn en kan het dan gewoon gebruiken. Ik denk dat ik jullie boek ook ga aanschaffen. Dan kan ik ook meer de achtergrond informatie erover lezen.
    Ga zo door daar helpen jullie veel mensen mee.
    Groet, Jacqueline

 • Hello Walter en Natalie
  Ik heb de boek al gekocht en 5 kg kwijt na 8 weken. Maar als ik nu lid word (eenmalige) krijg dan een aparte menu setje of het zelfde van het boek??

 • Ik vind de menu’s erg mooi maar veel boodschappen en veel dingen die maar een enkele keer per week gebruikt worden. Als ik de menu’s wil combineren, tussendoortjes van het ene bij het andere menu bijvoorbeeld, gaat dat en zo ja waar moet ik op letten? De rijstwafels tussendoortjes zijn heel fijn om mee te nemen naar mijn werk o.a.

  • We hebben een variatielijst beschikbaar waar je heel makkelijk kunt zien hoe je bepaalde producten kunt vervangen zodat je zoveel mogelijk op kunt maken. Voor het beste resultaat raden we je aan om het gehele dagmenu te volgen. Zo blijven de koolhydraten, eiwitten en vetten in de juiste balans.

 • Ik heb jullie boek gekocht en ga vandaag beginnen met de weekmenu’s. Alleen kan ik de yoghurt met granola en melk vervangen voor iets anders? Ik lust echt geen yoghurt en melk en iets van muesli ofzo. Wel vanillevla maar dat is niet de bedoeling denk ik🙀

  • Zuivel is wel een belangrijk onderdeel van het dagmenu, zo krijg je voldoende eiwitten binnen. Je kunt wel eens proberen om bijvoorbeeld de producten van Optimel te nemen of een plantaardige variant. Deze producten smaken net wat anders dan de gewone yoghurt. Misschien dat dit wel lukt?

 • Complimenten voor jullie “project”.
  Inmiddels tien weken bezig en omdat boek 1 dus uit was, deel 2 inmiddels in huis.
  Ikzelf ben een kleine 7 kilo kwijt, mijn vrouw inmiddels ruim 7 kilo….en wat voelen we ons goed!
  Heerlijke recepten, 6 x per dag een eetmoment en gewoon prima vol te houden.
  En de enkele keer dat er even uit de band gesprongen wordt dan is het gewoon de volgende dag het boek er weer bij pakken en aan de slag!
  Geen pakjes, gevarieerd eten en geen “honger”gevoel, een aanrader voor iedereen die op een verantwoorde en goed vol te houden manier wil afvallen.

 • Hoi allebei,
  ik wil graag van start gaan met een proef van Project Gezond. Wat mij opvalt is dat er met regelmaat of beschuit of crackers worden gegeten … Nu ben ik niet zo van de beschuit en beperk ik graag de crackers. Kunnen jullie aangeven naar gewoon brood toe, hoe ongeveer de verhouding ligt?
  Dank alvast!
  Grjes,
  Iris

  • Je mag in plaats van beschuit ook crackers nemen. Je mag in plaats van één snee brood twee crackers nemen.

   • Kun je in plaats van een pistolet ook een volkoren wrap nemen? Van 40 gram? Zo hou ik niet zo van rosbief en zou ik in plaats van de volkoren pistolet met 30 gr rosbief, 2 augurken, 10 gr pijnboompitten en rucola en mosterd liever weer de lunch maken van de week ervoor; wrap met kip volgens recept van boek pag 100. Is dat een goede vervanging?

 • zou graag een weelmenu van jullie willen zien hou niet van apart eten maar gewone hollandse pot lust ik wel geen paddestoelen op een bed van spinazie geen boter en geen dressings dus… wil wel graag beginnen gezien de reactiesdus hoop dat jullie mij kunnen helpenB V D Jannie Strieker

 • Bij de berekening, hoeveel calorieën je mag eten, staat niet de vraag bij wat voor soort werk je doet, zittend of hele dag lopen.
  Daar zit toch ook zeker verschil in?

 • Hallo, ik heb net boek 2 ontvangen en heb zin om te gaan starten.
  Ik eet alleen geen vis, omdat ik dat niet lekker vind. Wat kan ik bij de recepten waar vis in zit nemen ipv de vis?

  • Hoi Els! Je kunt vis vervangen voor vlees of vleesvervangers. En dan ligt het een beetje aan welk soort vis je vervangt. Je kunt witte vis bijvoorbeeld het beste vervangen voor mager vlees of kip. Succes met starten en mail ons gerust even als je vragen hebt!

 • Hallo Allebei,
  Ik heb april 2018 jullie boek gekocht, ik had in het vooruitzicht dat ik ging stoppen met werken,en dacht ik ga gezond koken, ik hoefde niet persee af te vallen.
  Boek gekocht en het belande in de kast.
  Nu zijn we een jaar verder,en ben ,door het stoppen met werken 3,5 kilo’s aan gekomen. Die moeten er natuurlijk weer af,want grotere kleding kopen is geen optie voor mij. Ik moet nu aan week 3 beginnen, met resultaat ook bij mijn man. Ik vind het leuk om alle recepten te maken uit het boek,en het is allemaal even lekker. Je doet ook heel anders boodschappen.
  Ik ga er lekker mee door.
  m.vr.gr Tineke

  • Hoi Tineke! Wat goed dat jullie al resultaat zien, en dat je het leuk vindt om onze recepten te maken! Succes en eet smakelijk!

 • Hallo! Na week 1 ben ik meer en meer enthousiast. Helaas krijg ik allen de recepten met en melk en de bekers melk echt niet naar binnen omdat ik het echt niet lust. Kan ik dat vervangen door magere yoghurt in de recepten en de bekers voor optimel drinkyoghurt?

  • Ja hoor, je mag in plaats van melk gerust magere yoghurtdrank of een schaaltje yoghurt of kwark nemen. Een gekookt eitje is ook een prima alternatief.

 • Hallo!
  Ik heb vandaag jullie boeken binnen en aan het lezen en bekijken. Ik kom al ver met vragen die ik heb door het internet af te speuren maar het antwoord op mijn vraag die overblijft niet kunnen vinden. Wat kun je als vervanging voor appelstroop en jam nemen? Ik houd namelijk niet van zoet op brood/crackers.
  Groet

 • Hoi hoi ik ga deze week beginnen ik heb boek 1 nu en heb van de week de variatielijst gezien maar nu kan ik hem nergens meer vinden in het boek waar kan ik hem vinden pff haha

 • Hoi,
  Ik heb de laatste maand een keto dieet gevolgd en ben daarmee 5kg afgevallen. Aangezien ik de switch van levensstijl bij keto lastig vind wil ik graag starten met jullie weekmenu’s van 1250 kcal. Ik heb inmiddels boek 1 besteld. Nu is mijn vraag hoe is deze overgang het beste kan maken zonder aan te komen. De afgelopen maand at ik max 25 gr koolhydraten op een dag.
  Groetjes Sandra

  • Hoi Sandra, je kunt nu overstappen naar onze menu’s. Wel is het zo dat je in het begin wat schommelingen kunt hebben op de weegschaal omdat je lichaam zich moet aanpassen aan een ander voedingspatroon. Schrik hier niet van maar geef je lichaam de kans om te wennen. Na een week of drie zal je gaan merken dat het getal op de weegschaal naar beneden gaat. Als je nog vragen hebt, stuur dan gerust een mailtje.

 • Ik ben net begonnen met boek 1, week 1. Maar waar staat het recept van de kabeljauw dat donderdag op het menu staat. Dat vind ik een nadeel van de boeken weinig recepten uitleg.

 • hallo mensen van project gezond, volgens mij heb ik tot nu toe onder een steen gelegen. Maar heb pas geleden gehoord van jullie onderneming. Ik was bij in een hotel en de serveerster vertelde mij dat ze 20kg was afgevallen. Nu zei mijn collega vanmorgen ook dat ze het boek had gekocht en dat ze gehoord had over jullie. Ik ga er ook maar mee beginnen want sinds ik thuiswerk vliegen de kilos eraan. Wat kan ik nu het beste als eerste boek kopen? Daar ben ik nog niet helemaal uit. Misschien gewoon het heerlijke winterboek? Ik hoor het graag.gr marian

  • Hoi Marian, wat leuk dat je met ons boek aan de slag gaat! In principe kun je met elk boek beginnen waarmee je wil. Wel bevat het eerste boek de meeste basisinformatie.

 • Hallo,

  Ik heb me aangemeld voor het online programma en ook al betaald, maar krijg geen bevestiging via de mail (ook niet in de spam folder) om met een link in te loggen. Ik heb hier jullie ook al meerdere keren over gemaild maar nog steeds geen reactie ontvangen.
  Ik hoor graag van jullie zodat ik aan het programma kan deelnemen.

Laat een reactie achter