Blog

Ons nieuwste boek ‘TOP’ is nu te koop!

Ons nieuwste boek 'TOP' is nu te koop

Vandaag (11 november) is het zover! We kunnen ons allernieuwste boek aan jullie presenteren 🙂 En daar zijn we heel blij mee. Ons nieuwe boek ‘TOP’ is namelijk niet hetzelfde als onze eerste twee boeken. Dat waren namelijk echte afslankboeken met weekmenu’s en recepten erin.

Dit keer hebben we ervoor gekozen om het anders te doen. We hebben een heus kookboek gemaakt. En niet zomaar eentje… Nee, het is een kookboek geworden waar echt alleen maar toprecepten in staan.

Hoe is dit boek tot stand gekomen?

Heel simpel eigenlijk! Al sinds 2015 maken we elke week nieuwe recepten voor onze leden en volgers. En in die vier jaar hebben we natuurlijk op al onze recepten heel veel reacties gekregen. Daarom weten we precies welke recepten het meest populair zijn. En die recepten hebben we gebundeld in dit nieuwe boek.

Daarbij hebben we er wel op gelet dat er geen recepten in dit boek staan, die ook al in ons eerste of tweede boek staan. In dat opzicht is dit derde boek een prachtige aanvulling op onze eerste twee boeken.

Wat vind je in dit nieuwste boek?

Recepten. Heel veel recepten. 100 stuks om precies te zijn. En die zijn als volgt opgedeeld:

  • 64 dinerrecepten
  • 8 ontbijtrecepten
  • 10 lunchrecepten
  • 18 recepten voor hartige en zoete tussendoortjes en snacks

Alle recepten zijn stap voor stap uitgewerkt. En voorzien van een prachtige paginagrote foto, zodat je precies kunt zien wat je gaat koken. Daarnaast vermelden we de ingredienten exact in de volgorde zoals je ze nodig hebt. Dat werkt lekker makkelijk. Tot slot vermelden we bij elk recepten het aantal calorieën, eiwitten, koolhydraten, vetten en vezels.

Aan de slag met onze recepten?

Op deze pagina vind je alle informatie over ons nieuwe boek. En op deze pagina kun je een uitgebreid inkijkexemplaar bekijken. In dat inkijkexemplaar vind je ook het receptenregister

Over de schrijver

Walter

Mag thuis de chef-kok uithangen en doet dat met veel plezier. Eet graag lekker en gezond maar doet niet aan superfoods.

1 reactie

  • Dag Walter en Natalia van harte gefeliciteerd met de lancering van jullie nieuwe boek TOP. Gisteren besteld en vol verwachting klopt mijn hart….. 🙂 Met heel veel smaak en plezier heb ik al veel van jullie gerechten zowel uit boek 1, 2 en van de site gemaakt. De gerechten die ik ook op Smulweb plaats worden gretig verzameld. Ik blijf jullie recepten promoten. Ze zijn fantastisch. Geniet nog van jullie succes.

    Groetjes Lidwien

Laat een reactie achter