In het weekmenu rekenen wij met vers fruit of fruit uit de diepvries.
Avocado en olijven kun je in plaats van een andere fruitsoort beter vervangen door noten, zaden, pitten, kaas, eieren of vette vis.
Fruit per 100 gram
Aardbeien | 36 Kcal |
Ananas | 62 Kcal |
Blauwe bessen | 43 Kcal |
Bramen | 58 Kcal |
Cranberries | 24 Kcal |
Druiven | 57 Kcal |
Frambozen | 44 Kcal |
Galiameloen | 34 Kcal |
Kersen | 69 Kcal |
Mango | 62 Kcal |
Rode bessen | 29 Kcal |
Watermeloen | 39 Kcal |
Olijven | 215 Kcal |
Fruit per stuk
Abrikoos | 17 Kcal |
Appel | 72 Kcal |
Avocado | 322 Kcal |
Banaan | 105 Kcal |
Grapefruit | 41 Kcal |
Citroen | 17 Kcal |
Kakifruit | 77 Kcal |
Kiwi | 48 Kcal |
Mandarijn | 45 Kcal |
Nectarine | 60 Kcal |
Sinaasappel | 62 Kcal |
Limoen | 20 Kcal |
Peer | 96 Kcal |
Perzik | 38 Kcal |
Pruim | 30 Kcal |
Vijgen | 37 Kcal |
Stoofpeer | 64 Kcal |
Dadels | 23 Kcal |
Gedroogd fruit (per 100 gram)
Rozijnen | 340 Kcal |
Abrikozen | 274 Kcal |
Cranberries | 369 Kcal |
Dadels (gekonfijt) | 286 Kcal |
Kokos (gemalen) | 660 Kcal |
Pruimen | 221 Kcal |
Vijgen | 270 Kcal |
Ananas | 369 Kcal |
Banaan | 535 Kcal |
Mango | 350 Kcal |