Fruit

In het weekmenu rekenen wij met vers fruit of fruit uit de diepvries.

Avocado en olijven kun je in plaats van een andere fruitsoort beter vervangen door noten, zaden, pitten, kaas, eieren of vette vis.

Fruit per 100 gram

Aardbeien36 Kcal
Ananas62 Kcal
Blauwe bessen43 Kcal
Bramen58 Kcal
Cranberries24 Kcal
Druiven57 Kcal
Frambozen44 Kcal
Galiameloen34 Kcal
Kersen69 Kcal
Mango62 Kcal
Rode bessen29 Kcal
Watermeloen39 Kcal
Olijven215 Kcal

Fruit per stuk

Abrikoos17 Kcal
Appel72 Kcal
Avocado322 Kcal
Banaan105 Kcal
Grapefruit41 Kcal
Citroen17 Kcal
Kakifruit77 Kcal
Kiwi48 Kcal
Mandarijn45 Kcal
Nectarine60 Kcal
Sinaasappel62 Kcal
Limoen20 Kcal
Peer96 Kcal
Perzik38 Kcal
Pruim30 Kcal
Vijgen37 Kcal
Stoofpeer64 Kcal
Dadels23 Kcal

Gedroogd fruit (per 100 gram)

Rozijnen340 Kcal
Abrikozen274 Kcal
Cranberries369 Kcal
Dadels (gekonfijt)286 Kcal
Kokos (gemalen)660 Kcal
Pruimen221 Kcal
Vijgen270 Kcal
Ananas369 Kcal
Banaan535 Kcal
Mango350 Kcal