Recept inspiratie

3x ontbijten met pannenkoeken

Bananenpannenkoek met aardbeienkwark

Als je houdt van ontbijten met pannenkoeken word je hier heel blij van! Voor de zoetekauwen onder ons hebben we drie zoete, fruitige pannenkoekrecepten voor je verzameld. En deze doen het altijd goed! Lekker om te bakken voor een uitgebreid ontbijt of  een brunch in het weekend. Of heb jij graag een zoete pannenkoek als diner? Natuurlijk houden we je dan niet tegen.

Luchtige blueberry pancakes

De blueberry pancake is een Amerikaanse klassieker die op geen pannenkoekenlijst mag ontbreken. Of gewoon lekker op z’n Hollands: pannenkoek met blauwe bessen. Dikkig, sappig, en luchtig! En of je ’n nu als toetje, lunch of ontbijt neemt, dat maakt allemaal niet uit.

Luchtige blueberry pancakes
Klik hier voor het recept luchtige blueberry pancakes.

Bananenpannenkoek met aardbeienkwark

Met deze pannenkoeken creëer je een waar ontbijtfeest op tafel! Wanneer je de gebakken pannenkoeken vervolgens aankleedt met frisse aardbeien, kwark en aftopt met chocoladerasp… dat wordt echt smullen!

Bananenpannenkoek met aardbeienkwark
Klik hier voor het recept bananenpannenkoek met aardbeienkwark.

Havermoutpannenkoekjes met mango

Heel lekker en door de havermout ook een zeer voedzaam begin van de dag! Lekker belegd met frisse mango. Of kersen, zomerfruit, banaan, frambozen, appel, perzik, kortom: kies het fruit dat jij lekker vindt.

Havermoutpannenkoekjes met mango
Klik hier voor het recept havermoutpannenkoekjes met mango.
Bekijk ook ons nieuwste recept van deze hartige Italiaanse pannenkoek.

Over de schrijver

Femke

Laat een reactie achter