Recept inspiratie

Groentespreads

Groente eten is super gezond! Helaas lukt het ons niet altijd om voldoende groente te eten. Laten we het daarom eens over een andere boeg gooien: we smeren het op ons brood, op toast en op onze crackers! Zo wordt het een stuk makkelijker en nog lekkerder om groente te eten.

Paprikaspread

De paprika’s voor deze spread rooster je in de oven. Je spread krijgt daardoor een heerlijke volle smaak.

Bekijk het recept: paprikaspread.

Voorjaarsspread met tuinerwtjes

Frisser dan dit wordt het niet! De munt doet zijn werk perfect. Smeuïgheid hoef je door de avocado ook niet te missen. Deze spread moet je echt eens proberen!

Bekijk het recept: voorjaarsspread met tuinerwtjes.
Voorjaarsspread met tuinerwtjes

Groentespread van paprika, wortel en courgette

Je had misschien nooit kunnen denken dat jij de dag zou beginnen met een dikke laag smeerbare courgette op je cracker. Vandaag is het zover. Strooi er nog wat extra tijm over en je dag kan niet meer stuk.

Bekijk het recept: groentespread van paprika, wortel en courgette.
Groentespread van paprika, wortel en courgette

Over de schrijver

Natalia

Natalia heeft twee passies: lekker & gezond eten en hardlopen. Is geen prinses in de keuken, maar geniet des te meer van de kookkunsten van Walter. Lust van kleins af aan geen melk, ei en vis, maar leert dit steeds meer te waarderen door verschillende recepten te blijven proberen. Gek op boerenkool, fruit en risotto. Loopt soms een rondje extra hard, wanneer ze chocola heeft gesnoept of heeft geborreld met paprikachips en een wijntje ;-)

3 reacties

Laat een reactie achter