Taco recepten

Tacoschelpen zijn gefrituurde maïstortilla’s. Je kunt de schelpen met verschillende ingrediënten vullen zoals gehakt, kip, vis en met natuurlijk verschillende soorten groenten. Een handje ijsbergsla smaakt ook altijd lekker in deze knapperige schelp.

Taco’s

We beginnen met de traditionele taco’s. Mexicaanse wokgroente, gehakt, sla en geraspte kaas maken dit tot een heerlijke makkelijke maaltijd.

Bekijk het recept: taco’s.

Taco’s met kip en guacamole

In dit recept vullen we de taco’s, daarna leggen we ze even kort in de oven zodat de kaas lekker smelt. Niet te lang anders wordt de schelp erg krokant. De guacamole maak je ondertussen zelf.

Bekijk het recept: taco’s met kip en guacamole.
Taco's met kip en guacamole

Taco’s met garnalen en mangosalsa

We gaan aan de slag met garnalen. Misschien niet het eerste ingrediënt waar je aan denkt wanneer je taco’s eet. Maar in combinatie met de mangosalsa verrassend lekker. En voor je extra portie groente kan je de komkommersalade ernaast serveren.

Bekijk het recept: taco’s met garnalen en mangosalsa.

Tacobowl met zoete aardappel

Dit eetbare kommetje maak je zelf door een wrap te bakken in de oven. Daarna vullen met groente en een heerlijk frisse saus van Griekse yoghurt, en je vegetarische taco is klaar.

Bekijk het recept: tacobowl met zoete aardappel.

Vistaco’s met mangosalsa

Voor deze vistaco’s gaan we eerst aan de slag om knapperige stukje vis te bakken. Dit doe je door de stukjes kabeljauw te paneren met panko en ze daarna in de oven te bakken. Hierdoor krijgen ze een krokant laagje.

Bekijk het recept: vistaco’s met mangosalsa.
Vistaco’s met mangosalsa

Bericht delen?