Recept inspiratie

Macaroni en spaghetti

Bij ons op de website wordt veel gezocht op ‘macaroni’ en ‘spaghetti’. We vonden het daarom een uitstekend plan om van deze zoekwoorden een samengevoegd lijstje te maken. Macaroni met klassieke bolognesesaus, smakelijke – en tevens zeer verschillende – spaghetti’s, waaronder natuurlijk die met tomatensaus en balletjes. Hieronder staan ze voor je klaar 🙂

Mosselen met spaghetti en tomatensaus

Een spaghettirecept met de mossel in de hoofdrol! Heerlijk als liefhebber van mosselen, maar als je van spaghetti houdt kan je geluk niet op met dit recept. Een andere vorm van pasta kan natuurlijk ook heel goed.

Bekijk het recept: mosselen met spaghetti en tomatensaus.
Mosselen met spaghetti en tomatensaus

Snelle pasta carbonara

Pasta carbonara is wereldwijd een veel gegeten pasta. Echter wordt ‘ie wel op diverse manieren bereid. Wij maken hem zo. Op deze manier vinden wij hem het lekkerst. Bonus: weinig producten nodig en supersnel klaar.

Bekijk het recept: snelle pasta carbonara.

Macaroni met tomatensaus

Macaroni, zal dat één van de populairste recepten in Nederland zijn? Wij denken van wel. En met dit recept maak je de tomatensaus lekker zelf. Resultaat: een super smaakvol bordje macaroni om echt van te genieten.

Bekijk het recept: macaroni met tomatensaus.
Macaroni met tomatensaus

Spaghetti met gegrilde groene asperges en rucolapesto

Dit is één van die recepten met de wauw-factor. Dat je van tevoren denkt dat het ‘best lekker’ gaat worden, maar het dan proeft en denkt WAUW. Knapperige groene asperge, gegrilde paprika, kaasje, pasta en dan nog die zelfgemaakte rucolapesto… subliem!

Bekijk het recept: spaghetti met gegrilde groene asperges en rucolapesto.
Spaghetti met gegrilde groene asperges en rucolapesto

Spaghetti met tomatensaus en gehaktballetjes

Door naar de volgende spaghetti: met balletjes en tomatensaus. Deze klassieke spaghetti is een ware allemansvriend voor jong en oud 🙂 Daarnaast is dit gerecht geschikt voor elk moment.

Bekijk het recept: spaghetti met tomatensaus en gehaktballetjes.
Spaghetti met tomatensaus en gehaktballetjes

Over de schrijver

Femke

2 reacties

Laat een reactie achter