Recept inspiratie

Recepten met noedels

Noedels, die leuke golfjes die je lekker met stokjes naar binnen kunt slurpen. Eigenlijk doen we dat helemaal niet met stokjes, of jij wel? Wij vinden in ieder geval dat het ook prima werkt met een vork 😉

Je hebt veel verschillende soorten noedels, denk aan eier- rijst- en glasnoedels, mihoen, mie en wellicht kunnen er nog een paar bij. Met deze recepten vind je diverse varianten terug, maar kies gerust de noedel die jij het lekkerst vindt.

Makkelijke kippensoep

Een kippensoepje is altijd fijn! Helemaal als je niet helemaal fit bent bijvoorbeeld. Met slechts 5 ingrediënten maak je deze soep en één daarvan is mihoen.

Bekijk het recept: makkelijke kippensoep.

Mihoenschotel

Deze mihoenschotel is een echte topper. Je hebt voor dit recept wel wat meer ingrediënten nodig, maar daar krijg je echt wel wat voor terug: een heerlijk schotel bomvol smaak.

Bekijk het recept: mihoenschotel.
Mihoenschotel

Beef teriyaki

Wij zijn helemaal enthousiast over deze teriyaki. Ook prima te bereiden met kip of varkensvlees 🙂 Lekker snel op tafel, ook fijn.

Bekijk het recept: beef teriyaki.
Beef teriyaki

Noedelsoep met kip en verse groente

Zeg je noedelsoep? Dit is hét recept daarvoor. Groente, kip, kruiden en natuurlijk noedels! Dat samen maakt dit een volwaardige maaltijdsoep.

Bekijk het recept: noedelsoep met kip en verse groente.
Noedelsoep met kip en verse groente

Bami

Lekker, bami! Dit keer bereid met kipfilet. Variëren kun je leren 🙂

Bekijk het recept: bami.
Bami

Groenteloempia’s met ei

Deze loempia’s bereid je in de oven! Het is ook echt niet moeilijk om te maken. En of ze knapperig worden? Zeker weten!

Bekijk het recept: groenteloempia’s met ei.
Groenteloempia's met ei

Pad Thai

Pad Thai is een heerlijk gerecht dat je met rijstnoedels en tofu bereidt. Overigens kun je dit ook met kip of garnalen maken, en/of een andere noedelvariant

Bekijk het recept: pad Thai.
Pad Thai

Oosterse biefstuksalade

Deze biefstuksalade is een groot favoriet! We zien vaak prachtige foto’s voorbij komen van jullie, met bericht dat het super heeft gesmaakt. En dat is natuurlijk het belangrijkst!

Bekijk het recept: Oosterse biefstuksalade.
Oosterse biefstuksalade met rijstnoedels

Rijstnoedels met runderreepjes, paksoi en ketjap

Met dit recept maak je een heerlijk smaakvol sausje dat in de rijstnoedel trekt. Ook nooit een idee wat je met paksoi aan moet? In dit gerecht past de groente uitstekend! Een heerlijk gerecht met veel textuur.

Bekijk het recept: rijstnoedels met runderreepjes, paksoi en ketjap.

Mihoen met runderreepjes en peultjes

Een smaakvol bord zet je op tafel met deze heerlijke mihoen. Met gember en wat oestersaus maak je de groente en de runderreepjes goed op smaak. Compleet met een omeletrolletje is het smullen geblazen.

Bekijk het recept: mihoen met runderreepjes en peultjes.

2 reacties

  • De recepten zijn heerlijk. Ik heb een vraagje over de energiereep. Heb deze gemaakt, had alleen gewelde abrikoos en vijg, maar is heerlijk. Ik zal het nog lekkerder vinden als het iets krokanter is, zal ik gesmolten chocolade of honing er overheen kunnen smeren voordat het de oven ingaat?

    • Honing kan voordat je het in de oven doet, dan bakt het mee. Kijk wel dat het dan niet te hard gaat, dat de honing te donker kleurt. Als je chocola neemt dan kun je dat het beste smelten en de afgekoelde repen erin dopen en dan uit laten harden.

Laat een reactie achter