Recept inspiratie

10x recepten voor lunchbroodjes

Van lunchen met een ├ęcht goed broodje worden wij zelf altijd heel gelukkig. Je geniet van je lunch en je kunt er weer een tijdje op vooruit ­čÖé Welke kies jij?

Clubsandwich rosbief

In deze sandwich met rosbief wil je toch meteen je tanden zetten? Je kunt dit recept ook prima aanhouden als je carpaccio gebruikt.

Bekijk het recept clubsandwich rosbief.
Clubsandwich met rosbief

Broodje Surinaamse kip

Dit is onze eigen versie van het broodje Surinaamse kip van de Hema. We vinden hem ├ęcht goed gelukt en maken deze eigenlijk alleen nog maar zelf.

Bekijk het recept broodje Surinaamse kip.
Broodje Surinaamse kip

Pistolet zalm

Wedden dat jij je pistoletje zalm voortaan maakt volgens onderstaand recept? De zelfgemaakte dressing maakt het helemaal af.

Bekijk het recept pistolet zalm.
Pistoletje zalm met mosterd-dilledressing

Tuna melt

JA! Menig liefhebber van tonijn wordt superblij van de tuna melt. En dat begrijpen we best, dat worden we zelf ook! Daarom mocht dit recept zeker niet ontbreken in onze collectie lunchbroodjes.

Bekijk het recept tuna melt.
Tuna melt

Panini met bacon, kaas en mosterdsaus

De grote broer van de tosti: de panini. Ook een panini doet het altijd goed voor de lunch. Als je ‘m dan ook nog eens belegt met bacon, kaas en vervolgens afmaakt met mosterdsaus…

Bekijk het recept panini met kaas en mosterdsaus.
Panini met bacon, kaas en mosterdsaus

Avocadotoast

Fris en smaakvol met slechts enkele ingredi├źnten! Knapperige toast met smeu├»ge avocado dat lekker op smaak is gebracht met citroensap, tomaten en basilicum. En een eitje dan.

Bekijk het recept avocadotoast.
Avocadotoast met ei en cherrytomaat

Panini met brie en vijgen

Brie en vijgen gaan ontzettend goed samen. Dit samen op je zelfgemaakte (!!) panini smaakt voortreffelijk! En ja, zo’n panini zelf maken is echt easy.

Bekijk het recept panini met brie en vijgen.
Panini met brie en vijgen

Broodje hete kip

Een broodje kip is lekker, maar een broodje kip dat lekker pittig van smaak is: fantastisch! Maak hem net zo heet als dat jij kunt handelen ­čÖé

Bekijk het recept broodje hete kip.
Broodje hete kip

Italiaanse tosti

Met het maken van tosti’s kun je echt alle kanten op! Het is ook altijd lekker snel klaar. Even de ingredi├źnten snijden, tussen de sneetjes brood leggen en hop, onder de grill of tussen het tosti-ijzer.

Bekijk het recept Italiaanse tosti.
Italiaanse tosti

Clubsandwich kip

Dit is d├ę clubsandwich zoals hij hoort te zijn! Te vinden op vele menukaarten, en dat is ook helemaal niet gek. Zo’n clubsandwich is altijd goed. Lekker stapelen en aanvallen maar!

Bekijk het recept clubsandwich kip.
Club sandwich met bieslookmayonaise

Over de schrijver

Femke

Laat een reactie achter